Може, це кохання: 8 ознак того, що перше побачення було вдалим

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ідеальне перше побачення
Фото: unsplash.com

Перше побачення це дуже нервова подія, а час після нього — тим більш, адже хочеться зрозуміти, чи чекати запрошення на наступне

Перше побачення — дуже емоційний момент, який може будь-кого піддати тривозі та хвилюванню. А після нього, певно, кожну з нас переслідує питання "Чи буде наступна зустріч?". Для того, щоб трошки зменшити тривогу, ми зібрали 8 ознак, які вказують на те, що перша зустріч пройшла добре.

Як зрозуміти, що побачення пройшло добре: ознаки, які дадуть відповідь

Вміння розрізняти сигналів того, що перше побачення пройшло добре, має вирішальне значення для розуміння всієї зустрічі, пише pinkvilla.com . Видання склало список  ознак, які в цьому допоможуть.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  • Ви обоє втратили лік часу

З людиною, яка нам підходить, час летить непомітно. Якщо і ви, і ваш партнер відчували себе невимушено під час зустрічі, це ознака того, що побачення пройшло добре. 

  • Ви щиро сміялися

Ще одна ознака того, що побачення пройшло добре, — це те, що ви постійно говорили та багато сміялися. Навіть якщо ви трохи нервували, ви обидва залишалися веселими, без незручного та некомфортного мовчання. Багато сміху і веселощів під час побачення означає, що ви добре порозумілися. 

  • Ви відклали телефони

Здається, всі ми не уявляємо свого життя без телефонів та соціальних мереж! Тож зазвичай, коли люди нудьгують під час розмови, вони одразу хапають телефони та відволікаються на щось цікаве. Якщо ж ви та ваш співрозмовник були настільки захоплені розмовою, що відклали гаджети, це ознака того, що ви захоплені один одним. 

  • Ви цікавилися одна одним

Однією з характеристик хороших перших побачень є те, що вони наповнені питаннями та відповідями про вас обох. Якщо ви питали одна одного про те, що вам подобається, не подобається, ваші хобі, інтереси, плани та кар'єру тощо, це ознака того, що співрозмовник цікавиться вашим життям і хоче зустрітися ще раз. 

  • Ви відчували себе в безпеці

Коли ви йдете на побачення, це цілком нормально - трохи хвилюватися і відчувати стрес. На перших побаченнях неминуче трапляються незручні ситуації. Тому дуже важливо, щоб ви почувалися невимушено і комфортно. Якщо ви обоє відчуваєте себе в безпеці один з одним, це означає, що побачення пройшло чудово. 

  • У вас був зоровий контакт

Дивитися один одному в очі — це дуже романтично і гарна ознака того, що ви зацікавлені одна в одному. Ще краще, якщо ви побачили блиск в очах співрозмовника. Якщо це так, готуйтеся до другого побачення. 

  • Хлопець запропонував відвезти вас додому

Якщо кавалер попросив дозволу відвезти вас додому, бо вже пізно, це ознака того, що ви зустріли справжнього джентльмена. Це також може свідчити про те, що побачення пройшло добре, і він докладає зусиль, щоб дізнатися вас краще та потурбуватися про те, щоб вам було комфортно. 

  • Він написав чи подзвонив вам після зустрічі

Якщо вам написали або зателефонували після побачення, це означає, що хлопець чудово провів з вами час і хоче поспілкуватися далі. Також гарним знаком буде те, що ви почали слідкувати один за одним в соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, як зрозуміти, що ваші вимоги до потенційного партнера не зависокі.