Він не встоїть: 10 способів зробити так, щоб хлопець запросив вас на побачення

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як змусити хлопця запросити на побачення
Фото: unsplash.com

Надто старанні спроби завоювати хлопця можуть призвести до того, що він просто піде, тож варто діяти обережно!

Як зробити так, щоб хлопець запросив на побачення? Головне в цій справі — уникати крайнощів. Потрібно витончено натякнути на свій інтерес до нього, не втрачаючи при цьому себе. Як це зробити? Ми тут, щоб розповісти!

Що робити, щоб хлопець запросив на побачення: дієві способи підштовхнути його до наступного кроку

Для того, щоб хлопець наважився запросити вас на побачення, потрібно діяти тонко та іноді навіть хитро, пише pinkvilla.com. Видання склало цілий список порад, які в цьому допоможуть. Отже, давайте розбиратися.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  • Будьте впевненою в собі

Це не лише магніт для побачень — це ключова життєва порада! Впевнені в собі люди більш привабливі для інших. Тому вірте в себе і будьте якомога впевненішою! Ви сильна, красива жінка, і вас хочеться запрошувати на побачення!

Коли ви поруч з хлопцем, який вам подобається, не обдумуйте кожен свій рух, а будьте природною.

  • Смійтеся над його жартами

Існує кілька чіт-кодів, щоб підживити чоловіче его — смійтесь над його жартами. Це підніме настрій вам обом, просто спробуйте!

  • Тримайте зоровий контакт

Наступного разу, коли ви зустрінетеся поглядами з хлопцем вашої мрії, утримуйте зоровий контакт на секунду-дві довше. Це допоможе побачити, як він реагує, і встановити зв’язок між вами. Крім того, це непомітний спосіб повідомити йому, що ви зацікавлені в його особі та запросити вас на побачення — непогана ідея.

  • Знайдіть спільний інтерес

Спільні інтереси підштовхують людей до спілкування. Якщо ви не розумієте, що це може бути, то спробуйте поспостерігати за тим, які теми цікавлять хлопця. А коли виявите їх — підтримуйте та покажіть, що ви теж цим цікавитеся.

  • Нехай він побачить ваші сильні сторони

Мистецтво, танці, тренування, кулінарія чи читання? Дозвольте йому бачити ваші сильні сторони якомога частіше.

  • Попросіть його про невелику послугу

Навіть якщо ви самі можете відкрити банку чи потрапити до потрібного місця — попросіть хлопця допомогти. Йому, скоріш за все, буде приємно показати, який він джентельмен. Тож, він буде відчувати себе добре і буде асоціювати вас із цим хорошим почуттям, а як результат — хотітиме проводити з вами більше часу.

  • Змусьте його ревнувати — але не надто сильно

Просили його допомоги? Чудово! Тепер можна звернути свою увагу на іншого, щоб хлопець ваших мрій трошки приревнував та вирішив діяти!

  • Робіть йому компліменти

Хто з нас не любить компліменти? Якщо в цьому хлопцеві є щось особливе, що вам дійсно подобається, не соромтеся казати йому про це. Головне тут не засипати хлопця фальшивими лестощами.

  • Слідкуйте за мовою свого тіла

Уявіть — ви хочете з кимось поговорити, але людина здається занадто зайнятою. Можливо, її руки схрещені, її тіло задерев’яніло, а обличчя надто зосереджене, або вона вся в телефоні і не дивиться навколо. Чи легко вам було б підійти до когось із такою мовою тіла, а тим більш — запросити на побачення? Напевно ні, правда?

Тож слідкуйте за невербальними сигналами, які подає ваше тіло.

  • Запитайте про його плани на вихідні

Перше побачення — це не обов'язково вичурна вечеря у дорогому ресторані. Можна разом поїсти морозива або зайнятися тим, що ви зазвичай робите наодинці — наприклад, велосипедна прогулянка. Тож запитайте хлопця про його плани на вихідні — це наштовхне його на думку, що можна запропонувати вам скласти компанію.

  • Познайомте його зі своїми друзями

Це не тільки допоможе вам почуватися спокійніше та менше хвилюєтеся біля хлопця, а й допоможе йому зблизитися з вами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ми почали цю статтю з головної поради, а закінчимо її ще однією важливою ремаркою — якщо ваші спроби будуть марними, не варто засмучуватися. Можливо, зараз хлопець не зацікавлений в побаченнях взагалі — не тільки з вами, а будь з ким. Тож, якщо ви так і не отримали запрошення від нього — не втрачайте впевненість та віру в себе.

Раніше ми розповідали про те, як забути перше кохання. А також пояснювали, чому люди взагалі так довго зберігають ці почуття.