Ані слова про це: 12 запитань, які не варто ставити на першому побаченні

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

про що не варто питати на першому побаченні
Фото: unsplash.com

Експерти зі стосунків розповіли, про ще не варто говорити на першому побаченні

На першому побаченні дуже хочеться справити гарне враження, але неправильні запитання можуть все зіпсувати.

Запитання, які не можна ставити на першому побаченні: список від експертів

Видання bestlifeonline.com поговорило з експертами зі стосунків та склало цілий список запитань, які не варто ставити на першому побаченні. Адже вони зіпсують не тільки вечір, а й загальне враження. Отже, давайте дізнаємося про них!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому ти досі самотній/самотня?

У цьому питанні дуже багато неправильних речей. Як пояснює письменник та сваха Шломо Залман Брегман, це питання передбачає, що є щось погане в тому, щоб бути самотнім.

Якщо ви на побаченні і розумієте, що сидите навпроти когось, хто здається вам дивовижним, але все ще самотній, не запитуйте його чому. Просто порадійте цьому!
— радить він.

Якими додатками для знайомств ти користуєшся?

Тренерка зі знайомств Джессіка Елізабет Оперт зазначає, що це питання ніяк не стосується вашого побачення і може тільки зіпсувати гарну розмову. Адже воно перетворюється на сеанс розгрому різноманітних додатків і сайтів, які існують.

Як ти бачиш розвиток наших стосунків?

На думку Бергмана, людина, яка ставить це запитання, виглядає в очах партнера по побаченню відчайдушною та занадто поспішаючую. Чесно кажучи, це досить важке питання для того, щоб поставити його людині, з якою ви щойно познайомилися.

Ти зустрічаєшся з кимось іншим?

Це питання має на увазі більш інтимне питання: Чи займаєшся ти сексом з кимось іншим? А на першому побаченні просто зарано про це питати.

Щоразу, коли ви зачіпаєте тему інтимної близькості на початку стосунків, це може бути сприйнято як нав'язливість або так, ніби це єдиний інтерес людини,
— зазначає Венесса Марі Перрі, засновниця The Love Write.

Тобі подобається моє вбрання?

Уникайте цього або будь-якого іншого питання, пов'язаного з вашим зовнішнім виглядом.

Це дуже важкі питання, і відповіді на них можуть вас не задовольнити, 
— каже тренерка з питань знайомств і стосунків Розалінда Седакка.

Емма Хаторн, експертка зі знайомств, додає, важливо завжди залишатися індивідуальністю і якщо вашому кавалерові це не подобається, то це його проблеми.

Чи хочеш ти мати дітей?

Перші побачення повинні бути присвячені знайомству з людиною на легкій ноті. Тож, як каже сваха Ліза Роніс, питання про дітей слід піднімати пізніше. 

Чим хочеш зайнятися сьогодні ввечері?

Плани дуже цінуються на побаченні. Тож питання про плани краще ставити до зустрічі, ніж під час.

Чому закінчилися твої останні стосунки?

Як би вам не було цікаво, не запитуйте про попередні стосунки, особливо розлучення чи нещодавній розрив. На даному етапі стосунків це не ваша справа.

Що ти шукаєш у стосунках?

Це ще одна тема, яку варто відкласти на потім. На першому побаченні слід дати людині можливість насолодитися зустріччю, а не змушувати продумувати наступні кроки.

Чи є у тебе власне житло?

Хоча вам може здатися, що ви просто підтримуєте розмову, насправді ви тонко оцінюєте фінансове становище співрозмовника.

Багато людей спочатку тримають свої карти близько до серця — і це правильно. Намагатися з'ясувати, скільки у вашого співрозмовника грошей на банківському рахунку, ніколи не є гарною ідеєю,
— каже Роніс.

Чи завжди ти так багато їси/п'єш?

Це питання не потребує пояснень, але Брегман каже, що йому доводилося чути, як люди запитували про це на перших побаченнях. Для чого? Причин безліч — від бажання оцінити, скільки коштуватимуть вечері, якщо вони будуть разом, до того, що їм подобаються худіші партнери загалом.

Розкажи про колишню/колишнього

Загалом, розпитувати про чиїхось колишніх на першому побаченні — погана ідея. Найкраще ставитися до першого побачення як до чистого аркуша для вас обох.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про таємниці чоловіків , які варто знати. Можливо, вони допоможуть вам знайти спільну мову і на першому побаченні, і пізніше.