Про це варто знати: 9 таємниць чоловіків, про які ми навіть не здогадуємось

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

чоловік фото
Фото: unsplash.com

Чоловіки теж мають свої таємниці і ми їх розкриємо!

Більшість чоловіків не звикла демонструвати емоції, тому зрозуміти їх буває складно. Але існують спільні чоловічі таємниці, які варто знати жінкам.

Які таємниці приховують чоловіки: ми знайшли потаємні секрети

Хочу! відкриває завісу чоловічих секретів та ділиться 9 таємницями, які допоможуть краще зрозуміти хлопців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У чоловіків також є комплекси

За маскою сили та самовпевненості чоловіки приховують комплекси та невпевненість. Слід пам'ятати про це та обережно ставитися до почуттів та самооцінки хлопців.

Тиск у стосунках відчувають і хлопці

Чоловіки з тієї ж планети, що і жінки, як би не хотілося думати, що вони — з Марсу, а ми — з Венери. Суспільство вимагає від чоловіків впевненості, перших кроків, готовності взяти на себе відповідальність. Але кожен чоловік має свої слабкості та відчуває тиск від оточуючих. Тож не слід насідати та посилювати його. Краще підтримувати та допомагати повірити в себе.

Чоловіки не вміють читати наші думки

Шок! Але чоловік насправді не може зрозуміти, що відчуває жінка за одним поглядом. Тож, коли він питає, чому жінка не в настрої, то чекає на відверту відповідь, а не на натяки та загадки.

Чоловіки люблять компліменти

Почути приємні слова на свою адресу приємно і жінкам, і чоловікам. Компліменти допомагають чоловіку зрозуміти, що його цінують та люблять, а також мотивують приділяти жінці ще більше уваги.

Чоловіки також потребують допомоги

"Сильна стать", "захисник" та інші стереотипні вислови не тільки підсилюють тиск на чоловіків, але й здатні погіршити найідеальніші стосунки. Не варто думати, що чоловік має вміти все, робити все сам та нічого не боятися. Хлопці теж можуть потребувати допомоги, а також відчувати страх, втому та смуток.

Чоловіки бояться відмови

Відмова б'є по самооцінці. І чоловіки бояться її отримати. Це не означає, що варто на все погоджуватися, щоб не ранити почуття хлопця, але пам'ятати про цю таємницю варто.

Чоловіки хочуть, щоб жінки берегли їх таємниці

Для чоловіка важливо, щоб те, про що він розповів жінці, залишалося між ними. Розкриття його секретів підірве довіру та може зруйнувати стосунки.

Чоловіки щирі, коли роблять компліменти

Якщо чоловік не хоче зробити комплімент — він його не зробить. Тож, якщо він таки сказав приємні речі — він і справді так думає.

Чоловіки справді хочуть зробити жінок щасливими

Так, хлопцю і справді важливо розуміти, що дівчина щаслива поруч з ним. Він може робити помилки, не все вдається з першого разу, але щастя дівчини насправді для нього цінне.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як та навіщо розвивати жіночність . Ці поради допоможуть вам знайти себе.