Можуть образити і ошелешити: які подарунки не варто дарувати чоловіку

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото подарунки
Фото: Хочу!

Подарунки чоловікам, які можуть образити та викликати неприємні емоції

Поширена думка, що всі подарунки приносять радість та мають сприйматися з вдячністю зовсім не вірна. Адже складно показати позитивні емоції, якщо презент викликає непорозуміння та не подобається. Або тонко натякалося на парфуми, а у результаті подаровано набір викруток, наприклад. А є презенти, за які потрібно обов’язково заплатити х оча б монетку.

При виборі подарунка для чоловіка, варто дослухатися до побажань та вподобань. Адже неприємно, коли подарована річ, яка обиралася з любов’ю, буде захована у далеку полицю шафи, без шансів на використання. Хочу! склала свій перелік антиподарунків, які не будуть до смаку будь-якому чоловікові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тварини . Якщо домашній улюбленець не погоджений з коханим, такий презент зустрінеться з непорозумінням та здивуванням. До того ж варто дізнатися, чи немає у чоловіка алергії на тварин.

Книги. Тут потрібно знати улюбленого автора, жанр та книги, які ще не були прочитані. В іншому випадку ризикуєте продублювати літературу ще раз.

Подарунок з натяками . Абонемент у спортзал чи ваги. Коханий подумає, що він вам не подобається, таким, як є.

Подорож. Для цього потрібно враховувати роботу. Адже не всі мають можливість взяти вихідний у будь-який час, особливо, якщо присутній важливий проєкт.

Гроші. Це подарунок, який показує, що ви зовсім не докладаєте зусиль щось обрати.

Гаджет. Купувати варто лише, якщо точно знаєте бажану модель, параметри, колір та марку. Адже чоловіки обирають новий телефон, прискіпливіше, ніж дружину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували найкращі ідеї для подарунків на ювілей. Щоб не довелося морочити голову, всі варіанти зібрані в одному місці.