Звикли бути покірним чи завжди догоджаєте: як виховання впливає на стосунки у майбутньому

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Що ви шукаєте у стосунках
Ваш стиль любові. Фото: sotni.

Ваше виховання має великий вплив на стосунки з другою половинкою

На наше майбутнє має великий вплив все, що відбувалося з нами у дитинстві. Завжди помітно, виховувалася дитина у здорових стосунках з батьками, чи зовсім навпаки. Потім це відображатиметься на тому, як ви ставитиметеся до своєї коханої, чи навчитеся будувати відносини та, чи можете правильно розставляти пріоритети.

Досвід вашого дитинства визначає, як ви реагуєте на почуття та чого саме очікуєте від стосунків. Тому потрібно визначити свій стиль любові, адже це дасть можливість розібратися у собі і побудувати правильні та здорові відносини, розповідає howwelove.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Завжди намагаєтеся догодити

Такий стиль спілкування означає, що ви росли у постійній критиці та пошуку недоліків. Ваші батьки надмірно контролювали вас та засуджували за найменші провини. Тому ви зараз пасивні у стосунках, нерішучі та вам не вистачає ініціативності.

Жертва

У дитинстві ви створили для себе уявний світ, у якому все було прекрасним. Ваші батьки були надто жорстокі з вами, не прислухалися до ваших бажань та були грубими. У дорослому віці вам важко відшукати свою цінність та місце, ви не виявляєте цікавості і можете ставитися до всього злегка апатично. Шукаєте партнера, який контролюватиме вас, як це робили батьки.

Контролер

Вам необхідний контроль над різними аспектами життя, адже це своєрідний захист від негативних емоцій. Ставши дорослими перетворюєтеся на сильну, вольову людину, не простите допомоги і завжди покладаєтеся на себе.

Здатні коливатися

Ви росли з ненадійними батьками, на яких не можна було покластися. У стосунках ви шукаєте надійності, стабільності та ідеального кохання.

Уникаючи

У дитинстві ви не відчували любові батьків. Ставши дорослими ви уникаєте емоцій і не звикли прохати про допомогу. У стосунках ви рідко показуєте свої почуття, тому здаєтеся неприв’язаними та ізольованими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які якості шукають жінки у чоловіках. Якими мають бути ідеальні партнери, на думку сучасних дівчат.