Її масово наспівують у Тік-Тоці: у мережі знову вибухнув тренд з композицією про Довбуша (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Композиція з фільму вкотре отримала новий виток популярності
Фото: Кадр з фільму. Film.Ua Distribution

Кожен українець може сьогодні залетіти в Тік-Ток

Після того, як минулого року українців сколихнув вітчизняний фільм “Довбуш”, зірка якого показала спокусливі вигини під час пікантної фотосесії, в мережі активно поширювалися композиції, які було використано у цьому фільмі. Однак, така популярність повернулася і у 2024-у році.

Варто відзначити, що славнозвісна пісня "Гаєм, гаєм зелененьким" має іншу назву. Найпопулярнішою є "Довбуш" та "Ой, попід гай зелененький". Зауважимо, що це народна композиція.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте, останнім часом вонаотрималабагато цікавих інтерпритацій у сучаному стилі. Наразі соцмережею Тік-Ток шириться багато так званих каверів українців на цей музичний твір. Виконання “Довбуша” останнім часом стало справжнім трендом.

Суть такого тренду полягає у тому, щоб увімкнути уривок із пісні про Довбуша із відповідними словами. На камеру потрібно проспівати два рядки та додати надпис на ролику. Ось так, зробивши кілька нескладних кроків, кожен може залетіти в Tiktok.

За мнов, хлопці, за мнов свистом, опадає стежка листом.
масово наспівують українці.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірка фільму "Довбуш" зізнався, що не міг простити собі бронювання від мобілізації. Артист зізнався, що був дуже розгублений, оскільки його рідні стали на захист України зі зброєю в руках.