Зірка фільму "Довбуш" зізнався, що не міг простити собі бронювання від мобілізації

Новини шоубізнесу
17 045
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олексій Гнатковський
Фото: instagram.com/oleksiygnatkovskiy

Артист зізнався, що був дуже розгублений, оскільки його рідні стали на захист України зі зброєю в руках

Відомий український актор театру і кіно Олексій Гнатковський, який обурився через фінансування кіно під час війни, відверто розповів про почуття провини. Виявилося, зірка фільму “Довбуш” має бронювання від мобілізації, однак саме це і повпливало негативно на його стан.

В інтерв'ю YouTube-проекту “Розмова” Олексій Гнатковський зазначив, що тривалий час не міг пробачити собі те, що не пішов на фронт, аби захищати Україну від окупантів. Втім багато хто з його близьких родичів та друзів були мобілізовані, та й сам він відразу став на військовий облік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами актора, на початку війни він був дуже розгублений і не міг виходити на сцену. Адже Олексій не міг усвідомити, навіщо грати вистави у той час, коли в країні ведуться бої за визволення наших територій. Втім з часом актор зрозумів, що театр допомагає українцям відволікатися від особистих проблем, а деколи й навіть пережити особисті трагедії.

Я собі не міг пробачити цього бронювання. У моїй родині брати воюють. Маріуполь, Азовсталь, полон… А я тут сиджу і х*рнею страждаю. Я не думав, що вийду на сцену. Через тиждень після початку повномасштабної я не міг вийти на сцену і думав: "Як ми можемо грати, тут же люди гинуть?". Ми сивіємо, у мене сиве волосся з'явилося під час війни. Але, коли почали грати виставу, то я зрозумів, що це дуже важливо,
— зазначив Олексій Гнатковський.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше зірка "Довбуша" дав свій категоричний коментар щодо мовного питання в українській армії. Олексій Гнатковський висловився щодо недавнього конфлікту з приводу українських військових, які розмовляють російською мовою.