"Приносять браслети, футболки, їжу": Амадор Лопес розповів про цікаві подарунки від фанатів

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Амадор Лопес розповів про подарунки від фанатів
Амадор Лопес. Фото: Новий канал

Каже: оселя просто завалена подарунками від фанатів!

Співак і танцівник Амадор Лопес, який є одним із небагатьох іноземців, що отримали українське громадянство, знявся у 3-му сезоні ігрового шоу “єПитання”. За лаштунками зйомок він розповів про найцікавіші подарунки, які отримував від своїх фанатів, та презенти, які його розчулювали найбільше.

На що лишень не готові фанати заради уваги кумирів – задаровувати, обсипати компліментами й любовними повідомленнями, навіть переслідувати заради автографа та спільного селфі. Хореограф Амадор Лопес відверто поділився у коментарі Hochu.ua, що його оселя завалена різними подарунками від шанувальників 🤭

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

А за лаштунками шоу “єПитання”, яке Новий канал показує щопонеділка о 20:00, він розповів про сюрприз від фанів, для якого знадобився оркестр.

З початком великої війни ми проводимо дуже багато концертів, аби зібрати кошти для наших військових. І на цих концертах глядачі настільки щирі та відверті, що починаєш відчувати: зараз і артисти, і фани обʼєднані заради спільної важливої справи для нашої країни, – зазначає Амадор Лопес. – Мені приносять дуже багато різних подарунків, які зроблені власноруч: браслети, футболки, їжу. У кожному місті зустрічають по-особливому та зі своїми традиціями. Тому в мене вдома вже дуже багато різних подарунків від фанатів. А ми, співаки, теж віддаємося на мільйон відсотків, щоб у кожного присутнього була змога отримати яскраві позитивні емоції, яких зараз так не вистачає,
- наголошує співак.

Він пригадав вчинок, який вразив його до глибини душі. Це сталося на одному з концертів на Івано-Франківщині. Наскільки може пригадати Амадор, це було в Калуші.

Ми тоді влаштовували по два концерти на день: один для військових, другий – для цивільних, щоб зібрати кошти для захисників. Ось приїхали до Калуша, щоб виступити для них, а в результаті вони зробили концерт для нас, бо зустрічали цілим оркестром. Це було неймовірно! Зʼясувалося, там є дуже крутий коледж культури та мистецтв, учні якого і влаштували сюрприз,
– ділиться спогадами Амадор Лопес.
Шоу “єПитання” повертається - де і коли дивитися 3 сезон
Шоу “єПитання” на Новому каналі: учасники 1 випуску нового сезону. Фото: Новий канал

Вмикайте “єПитання” з ведучою Лесею Нікітюк сьогодні о 20:00 на Новому каналі, а також дивіться 1 випуск третього сезону шоу за участі Michelle Andrade, Амадора Лопеса, Арама Арзуманяна, Івана Люленова, Fiїnka, Васі Харизми, Ніколаса Карми та Лєри Мандзюк на сайті та YouTube Нового.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що зіркова ведуча Нового каналу Леся Нікітюк планує зняти фільм. В основу ляжуть секрети та курйози залаштунків шоу “Хто зверху?”, ведучою якого вона є.