Результат вражає! Відома візажистка відтворила ідеальний ретро-образ 50-х років (ВІДЕО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Макіяж в стилі ретро, фото
Як візажистка відтворила ідеальний ретро-образ. Скриншот з відео

Вона ніби зійшла з екрану!

Модний осінній макіяж нещодавно показувала модель Барбара Палвін. Однак не варто забувати, що цьогоріч в тренді ретро-стиль. Про це знають візажисти. Днями відома блогерка ефектно перевтілилась в зірку 50-х років. Відео дивіться тут!

50-ті — епоха жіночності, легкості та яскравих образів. Модниці того часу досі залишаються іконами стилю, а сучасні жінки часто намагаються повторити їхній вигляд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Перукарка і візажистка Тріш веде свій тікток-акаунт, де ділиться контентом про зачіски та макіяжі. Нещодавно вона продемонструвала, як відтворила стиль 1950-х.

Щоб нагадувати жінку тієї епохи, Тріш почала з укладки. Вона накрутила волосся, зачесала чубчик на бік і створила кілька модних тоді локонів, підколовши волосся, щоб воно виглядало коротшим.

Потім вона перейшла до макіяжу. Спочатку зволожила шкіру, нанесла консилер і зафіксувала все пудрою. Тріш також додала рум’яна, кремові тіні на повіки, підкреслила брови й зробила стрілки на очах, завершивши образ тушшю на віях.

Головний акцент вона зробила на губах, використавши яскраво-червону помаду. Тріш надала верхній губі більш округлої та повної форми, дотримуючись моди тієї епохи.

У результаті вона створила яскравий образ, який дійсно нагадує стиль жінок 1950-х років. Виглядає просто неймовірно!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Ріанна поділилась секретною технікою нанесення тональної основи, яка робить шкіру просто ідеальною. Не пропустіть цей трюк від зірки!