Робимо разом із дітьми яскраву листівку-подяку для українських воїнів на День захисників та захисниць України: майстер-клас (ВІДЕО)

Діти
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Листівки до дня Захисника своїми руками
Листівка своїми руками. Фото: iers.org.ua

Красива листівка для захисників до свята

1 жовтня відзначається День Захисників та Захисниць України. Красива листівка створена разом з дітьми власними руками стане чудовим особливим привітальним подарунком до свята.

Дітям надзвичайно цікаво робити щось власними руками. Створення листівки сприяє розвитку дрібної моторики, почуття ритму, фонематичного сприйняття, зв'язного мовлення у дитини. Це надзвичайно цікаво і викликає інтерес та можливість проявити власну креативність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У творчому процесі вітається креатив і політ фантазії, оскільки створювати прекрасне можна з будь-яких підручних засобів.

Знадобиться:

  1. Картон, кольоровий папір, акварельний папір, ватман, залежно від розмірів вашої листівки.

  2. Стрічки, всілякі обрізи тканини, пакувальний папір, старі шпалери або папір для скрапбукінгу, який вже оформлений різноманітними малюнками.

  3. Клей, ножиці, двосторонній скотч, декоративний скотч.

  4. Фарби, пензлі, фломастери, маркери, кольорові олівці.

  5. Мотузка, штампи, засушені або живі квіти, і все, що може стати в пригоді, як декор.

Ми пропонуємо вам виготовлення 3 листівок на вибір. Робота займає мало часу, потрібно лише акуратно вирізати папір, клеїти та розфарбовувати елементи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували цікавий майстер-клас з виготовлення пружинок-пострибайчиків. Дітям надзвичайно сподобається такий креативний виріб зроблений своїми руками.