Ліпимо тварин і птахів: майстер-клас для найменших (ФОТО)

Діти
664
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Ліпимо пінгвіна
Фото: Dolche Dila

Для вас — майстер-клас у картинках, як легко ліпити повітряним пластиліном із найменшими дітьми

Чи не всі діти змалку люблять гратися із пластиліном. Аби вони не розкидали його по підлозі, покажіть, як зробити найпростіші речі : квіти, тварин і птахів. До вашої уваги — покроковий майстер-клас, як навчити найменших дітей ліпити фігурки з повітряного пластиліну.

Робити вироби з повітряного пластиліну — одне з улюблених занять малюків. Починаючи з 3 — 4 років діти легко повторюють, як зробити квітку, равлика чи пташку. Така робота засихає, і нею можна гратися, як іграшкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ліпимо курча, фото
Фото: Eze
Ліпимо жабу, фото
Фото: Fimo DIY

Для роботи із повітряним пластиліном потрібна дощечка, стеки і дотси. Не відкривайте одразу всі кольори, тому що вони швидко засохнуть і стануть непридатними до роботи.

Ліпимо зайчика, фото
Фото: Vonnis

Повітряний пластилін легко вимити з килима та іншого текстилю. Нехай він засохне, і тоді не нього полийте спиртом. Зачекайте 5 хвилин, і легко протріть щіточкою з мильним розчином. Якщо з першого разу не відмився, повторіть процедуру зі спиртом ще раз. Головне — аби перед другою спробою усе знову висохло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ліпимо пінгвіна з пластиліну, фото
Фото: Dolche Dila
Майстер-клас із ліплення жовтої рибки, фото
Фото: Pinterest
Ліпимо з пластиліну баранчика
Фото: procrastinafacil.com

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити дракончика із повітряного пластиліну. Для вас — майстер-клас, як зліпити таку тваринку, аби вона засохла у вигляді статуетки.