Секрети найсмачніших голубців: змішайте два інгредієнти - і страва стане неймовірною

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

як приготувати голубці значно смачніше
FoodOboz / Трюки, що зроблять страву надзвичайно смачною

Як приготувати голубці особливо смачно

Ми розповідали, що можна додати до котлет для найкращого смаку. Тепер ділимось секретами приготування ідеальних голубців.

Є кілька трюків, які зроблять страву неймовірно смачною. Розповідаємо про них разом із Pixelinform

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Секрети ідеальних голубців

Яку капусту обрати

Найкращим вибором для голубців буде молода капуста з ніжними, соковитими та м'якими листками. Якщо знайти молоду білокачанну капусту складно, спробуйте використовувати пекінську. 

Тонкощі приготування начинки

Найсмачніші голубці виходять з м'ясного фаршу, що складається зі свинини та яловичини. Рис рекомендується попередньо відварити до напівготовності, щоб він не хрумтів під час їжі. Додайте до фаршу овочі, щоб зробити голубці ще смачнішими та кориснішими.

Соус

Тушкування - один із найважливіших етапів. Для кращого смаку не тушкуйте голубці у воді, використовуйте соус - томатний, сметанний або комбінований. Саме він додасть страві незабутнього аромату та смаку. Як варіант - змішайте два інгредієнти, а саме томатну пасту та сметану, а вже цю суміш розведіть водою для кращої консистенції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Завдяки цим простим порадам ви зможете приготувати найсмачніші голубці. Також ми розповідали, як довго зберігати кріп свіжим.