Минуло вже 15 років! Що стало з зірками "Щоденників вампіра" за цей час, де вони і як виглядають (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
899
Анастасія Жиденко

Анастасія Жиденко

Фріланс-редакторка

Ніна Добрев, Єн Сомерголдер та Пол Веслі — найзатребуваніші актори на сьогодні
Ніна Добрев, Єн Сомерголдер та Пол Веслі. Фото: Pinterest

Розповідаємо, чим займаються зараз актори, які зіграли Деймона, Стефана, Єлену, Керолайн, Бонні та Джеремі

Зміст:

Після першого показу «Щоденників вампіра» у 2009 році на телеканалі CW американська кінострічка стала популярною серед молоді та дорослих. Шанувальники почали активно обговорювати персонажів, створювати відеоролики про головних героїв у різних соціальних мережах. І це не дивно, бо серіал поєднує у собі елементи мелодрами та містики.

У центрі сюжету лежить сумна і водночас захоплююча історія життя 17-річної дівчини Єлени Ґілберт та її брата Джеремі, які у ранньому віці втратили батьків через автокатастрофу, але намагаються рухатися далі по життю.

Related video

Американська кінострічка «Щоденники вампіра» розповідає про складний любовний трикутник. Красунчики брати-вампіри Стефан і Деймон Сальваторе закохуються в Єлену та прагнуть завоювати симпатію дівчини. Дізнайтеся про найяскравіших персонажів драматичного серіалу у нашій добірці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ніна Добрев (Єлена)

Центральним персонажем «Щоденників вампіра» стала Єлена Ґілберт, яку зіграла Ніна Добрев, канадська акторка болгарського походження, фотомодель, співачка та гімнастка.

Зірка кіноіндустрії Ніна Добрев
Ніна Добрев у житті. Фото: instagram.com/nina

Зірка вдало впоралася з роллю Єлени, доброзичливої, чуйної та спортивної дівчини, яка у серіалі зустрічалася спочатку зі Стефаном, а потім і з Деймоном. Акторка також зіграла маніпулятивну вампірку Кетрін Пірс, чия присутність зробила сюжет драматичним. Цей персонаж виступає у ролі «подвійного», а іноді «потрійного» агента, бо грає у брудні ігри з людськими почуттями. Єлена та Кетрін є двійниками, але їх образи протилежні.

Зірка кіноіндустрії Ніна Добрев
Ніна Добрев у ролі Єлени Ґілберт та Кетрін Пірс. Фото: instagram.com/mikelsontvd, instagram.com/reputationcult / колаж Хочу!

Під час зйомок американського серіалу «Щоденники вампіра» у Ніни Добрев та актора Єна Сомерголдера завʼязалися романтичні стосунки. Їх називали найромантичнішою парою Голлівуду. Актори зустрічалися понад 3 роки, а тоді — несподівано для прихильників — повідомили про розрив стосунків 💔

Ніна Добрев та Єн Сомерголдер
Ніна Добрев та Єн Сомерголдер. Фото: instagram.com/etc.legacies.2018

Зараз знаменитість зустрічається з американським сноубордистом Шоном Вайтом. Зірка полюбляє займатися різними видами фітнесу та активно відпочивати з друзями. Нещодавно Ніна Добрев повідомила у соціальній мережі, що потрапила в аварію під час їзди на мотоциклі та проходить реабілітацію.

Попри це, вона не полишає акторську діяльність. У 2024 році акторка взяла участь у зйомках комедії-містики «Зустріч випускників».

Загалом на рахунку Ніни Добрев зйомки у таких відомих фільмах, як «30 шалених бажань», «Коматозники», «Родичі поза законом» та інші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пол Веслі (Стефан)

Американський актор та продюсер Пол Веслі знявся у безлічі кінострічок: «Постріл у серце», «Вовче озеро», «Розкажи мені казку». Але саме телесеріал «Щоденники вампіра» приніс йому бажаний успіх, завдяки зіграній ролі Стефана Сальваторе — шляхетного, романтичного, ввічливого джентельмена, який протягом усього життя мріяв бути лікарем, але його перетворили на вампіра проти його волі. Саме через лицарські риси характеру у нього закохалися двійники Єлена та Кетрін.

Пол Веслі у ролі Стефана Сальваторе
Пол Веслі у ролі Стефана Сальваторе та в житті. Фото: instagram.com/mikelsontvd, instagram.com/paulwesley / колаж Хочу!

Завдяки зйомкам «Щоденників вампіра» між акторами Полом Веслі та Єном Сомерголдером зародилася міцна дружба. 3 роки тому брати по серіалу створили спільний бізнес: чоловіки презентували власний бренд бурбона “Brother’s Bond”. Як вони зізналися в одному з інтерв’ю, ідея створення іменного напою зародилася ще під час зйомок серіалу.

У реальному житті Пол Веслі дуже схожий на свого персонажа із серіалу – такий же добрий, товариський та відвертий. Він любить тварин, активний відпочинок, займається рекламуванням провідних брендів спортивного одягу.

Актор Пол Веслі
Пол Веслі. Фото: instagram.com/paulwesley

Зараз не приділяє багато часу зйомкам у кіно. Але у 2023 році взяв участь у зйомках кінострічки «Зоряний шлях: Дивні нові світи».

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Особисте життя актора доволі насичене. 2 роки Пол Веслі зустрічався з актрисою та фотомоделлю Торрі ДеВітто, яка також знімалася у «Щоденниках вампіра» (Мередіт Фелл - лікарка з лікарні Містік Фолс, яка знає все про вампірів). Після їх розлучення чоловік покохав іншу колегу по серіалу - Фібі Тонкін (грала роль гібрида Гейлі Маршалл). Але зараз він щасливий поряд з моделлю Наталі Кукенберг.

Кендіс Кінг (Керолайн)

Кендіс Кінг є відомою американською акторкою, активісткою ЛГБТ-руху, співачкою, авторкою пісень. Дівчина знялася у таких популярних кінопроєктах, як «Надприродне», «Університет», «Первородні». Але для телеглядачів вона найбільше асоціюється з яскравою красивою білявкою Керолайн Форбс, персонажем зі «Щоденників вампіра».

Акторка Кендіс Кінг
Кендіс Кінг у ролі Керолайн Форбс та в житті. Фото: Pinterest, instagram.com/candiceking / колаж Хочу!

У серіалі акторка виконала роль однієї з найпопулярніших дівчат школи, капітанки команди підтримки, лідерки серед інших персонажів. Протягом кінострічки героїня постійно змінювалася. Образ Керолайн став цікавішим після перетворення її на вампірку. Героїня завжди залишалася рішучою, була дуже схожою характером на свою матір Елізабет Форбс. Дівчина зустрічалася з багатьма хлопцями у серіалі, але одружилася з вампіром Стефаном.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У реальному житті акторка є люблячою мамою двох донечок, завжди знаходиться на публіці, полюбляє фотографуватися, публікує мотиваційні відеоролики про своє життя на сторінці в інстаграмі.

Єн Сомерголдер (Деймон)

Палкий красень Єн Сомерголдер завжди у центрі уваги та має армію прихильниць через свої брутальні ролі у кінострічках. Зараз він є найзатребуванішим актором, завдяки участі у зйомках телесеріалів та фільмів «Марко Поло», «Пульс», «Вампірські війни». Проте раніше сцени за його участю вирізалися з кінопроєктів.

Зірка кіноіндустрії Єн Сомерголдер
Єн Сомерголдер. Фото: instagram.com/iansomerhalder

На початку акторської карʼєри Єн Сомерголдер грав тільки другорядні ролі, але згодом саме образ головного героя-бунтаря Деймона Сальваторе у «Щоденниках вампіра» принесла актору всесвітню славу.

У першому сезоні серіалу чоловік був негативним персонажем, але потім сценаристи вирішили змінити характер Деймона на поступливий та мʼякший. Професійна гра Єна Сомерголдера настільки завоювала прихильність телеглядачів, що вони співчували навіть антагоністу.

Відомий актор Єн Сомерголдер
Єн Сомерголдер у ролі Деймона Сальваторе та зараз. Фото: Pinterest, instagram.com/iansomerhalder / колаж Хочу!

Хоча й образ героя у серіалі є самотнім, бо Деймон звик тримати усі думки та почуття у собі, в реальному житті актор компанійський. Чоловік постійно рекламує різні продукції через свою інстаграм-сторінку та займається просуванням власного бренду напою, створеного разом з Полом Веслі.

З 2015 року Єн Сомерголдер одружений на акторці Ніккі Рід. Пара виховує донечку Боді Солей Рід Сомерхолдер. Зараз актор не присвячує час зйомкам у кінострічках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кет Ґрем (Бонні)

Образ могутньої, завзятої, чуйної відьми Бонні Беннет з серіалу «Щоденники вампіра» запамʼятався телеглядачам найбільше через його унікальність. Героїня володіла надзвичайними здібностями, такими як сильна інтуїція і телекінез, була самовідданою. Бонні померла мученицькою смертю, намагаючись воскресити з мертвих Джеремі, брата Єлени. У серіалі дівчина була готова за будь-яку ціну допомогти родині та друзям. Як не дивно, але одним з найкращих друзів героїні був Деймон, хоча вони постійно сварилися.

Акторка Кет Ґрем
Кет Ґрем у ролі Бонні Беннет та у житті. Фото: Pinterest, instagram.com/katgraham / колаж Хочу!

У реальності Кет Ґрем є популярною американською співачкою, продюсеркою та акторкою. Вона займається моделінгом, волонтерить та подорожує. Дебютувала у кіно, завдяки фільму «Пастка для батьків». З 2019 року дівчина не знімається у фільмах та серіалах. Але у 2025 році планується прем’єра американської біографічної музичної драми «Майкл» за її участю.

Зараз Кет Ґрем у соціальних мережах активно публікує фото своїх образів з відомих заходів. Про особисте життя відомо, що спочатку дівчина зустрічалася з актором Коттреллом Гідрі, потім з режисером Дарреном Жене. Але усі любовні історії закінчилися розлученням. Зараз зірка має стосунки з Браянтом Вудом.

До речі, наприкінці серпня 2024 року акторка відвідала українських дітей-біженців в Угорщині. Відео з цієї події вона розмістила у своєму TikTok із таким підписом:

Найкращим чином провели час з дітьми в Ukrainian Space e Будапешті, Угорщина! Вони навчили мене мого першого танцю в TikTok. Дякую моїй родині УВКБ ООН за підтримку, розширення можливостей і привернення уваги до цих неймовірних дітей та їхніх сімей, які були змушені покинути свої домівки.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стівен Макквін (Джеремі)

Американський актор Стівен Макквін найбільш впізнаваний телеглядачам завдяки ролям Джеремі Ґілберта з містичної драми «Щоденники вампіра» та Кайла Гантера у серіалі «Кохання вдівця».

Актор Стівен Макквін
Стівен Макквін у житті. Фото: Pinterest

У кінострічці «Щоденники вампіра» він зіграв імпульсивного персонажа з холодним темпераментом, який впродовж серіалу перетворився зі звичайного хлопця на мисливця на вампірів. У нього з’явилися здібності, які властиві для усіх з «Братства Пʼяти»: надсила, імунітет до навіювання, надшвидкість та інстинкт мисливця. Стівен Макквін професійно впорався з роллю та здобув прихильність глядачів.

Актор Стівен Макквін
Стівен Макквін у ролі Джеремі Ґілберта. Фото: Pinterest

Стівен Макквін останнім часом не зʼявляється на публіці. У 2018 році брав участь у зйомках телесеріалу «Спадок», але зараз щодо його акторської діяльності нічого не відомо. Раніше актор зустрічався з колегою по знімальному майданчику Кендіс Кінг, але зараз він разом з Гіларі Гарлей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про Морену Баккарін, що ефектно з’явилася на кінопрем’єрі фільму «Дедпул і Росомаха». Акторка похизувалася своєю стрункою фігурою, завдяки елегатній чорній шкіряній корсетній сукні з відвертим декольте. Чи вразила вона своїм образом інших зірок кіноіндустрії — однозначно так! 🤩