"Супергерой поруч": Раміна Есхакзай показалася на Мальдівах на відпочинку з коханим-військовим (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Раміна Есхакзай відпочиває на Мальдівах - знаменитість показала відпустку з коханим-військовим
Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala

Відома журналістка поділилася кадрами з мальовничих островів на березі Індійського океану

Відома українська журналістка Раміна Есхакзай, яка пообіцяла всиновити хлопчика з Маріуполя, відправилася на довгоочікуваний відпочинок. А компанію їй склав загадковий улюблений, який є військовим. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У себе в фотоблозі журналістка поділилася чарівними кадрами, зробленими на березі океану. Раміна Есхакзай розкрила, в яку країну відправилася на відпочинок з коханим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Раніше знаменитість розповідала, що хотіла б відправитися у відпустку в сонячну країну, адже її бойфренд ніколи не бачив моря. Тому для спільного відпочинку вони обрали розкішні пляжі Мальдівських островів. За словами Раміни, її обранець отримав відпустку, тому зміг виїздити за кордон.

Довгоочікуваний момент. Океан. Природа. Супергерой поруч. Найкраща відпустка. А зараз буде реклама: долучайтеся до лав ЗСУ, будете так само кайфувати під час відпустки. Насправді дуже раджу тим військовим, хто має можливість, під час відпустки виїхати кудись з коханою людиною чи з друзями. Довга дорога, але воно того вартує,
— написала Раміна Есхакзай.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Раміна Есхакзай розсекретила, як проходять її побачення з загадковим обранцем. Журналістка розповіла, що переважно зустрічається з коханим на передовій.