Важкохвора Селін Діон повертається на сцену! Організатори Олімпійських ігор пообіцяли їй шалений гонорар

Новини шоубізнесу
793
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Селін Діон повертається на сцену
Селін Діон. Фото: Getty Images

56-річна співачка погодилася виступити на відкритті Олімпійських ігор у Франції

Попри те, що Селін Діон бореться з важкою хворобою та моторошними нападами, артистка погодилася повернутися на сцену. Таке виключення зірка, яка вже давно не проводить концерти, зробила заради цьогорічних Олімпійських ігор, що пройдуть у Парижі. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Як повідомляє TMZ, важкохвора Селін Діон вийде на сцену за шалений гонорар. За свій виступ 56-річна співачка отримає 2 мільйони доларів. При цьому, на відкритті Олімпійських ігор 2024 вона виконає лише одну пісню. Яку саме — поки залишається загадкою для прихильників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зазначимо, що востаннє Селін Діон виступала у 2021 році. Проте її останній концерт у Лас-Вегасі довелося скасувати через важкий стан артистки. Співачка страждає на синдром мʼязової скутості — цей неврологічний розлад викликає хворобливу та прогресивну ригідність і скутість м’язів.

Селін Діон отримає два мільйони за одну тільки пісню
Селін Діон. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше важкохвора Селін Діон вразила своєю появою на сцені Греммі-2024 після новини про невиліковний недуг. Артистка вийшла на сцену, щоправда, не задля власного виступу.