Вчитеся монтувати відео? 10 програм, які допоможуть

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Які додатки допоможуть навчитися монтувати відео
Безплатні відеоредактори. Фото: veed.

Відеоредактори, які допоможуть освоїти нові навички монтажу

Зараз вміння монтувати відео цінується та допомагає знайти роботу. Якщо ви плануєте займатися цим професійно чи просто покращити свої навички - кілька відеоредакторів у цьому будуть справжніми помічниками.

Найкращі безплатні програми для редагування відео допоможуть вам створювати професійні відео для YouTube, Instagram, Vimeo, TikTok тощо. Адже не завжди на це можна виділити вільний бюджет. Перелік найкращих безплатні відеоредакторів, пропонує wave.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

10 безплатних відеоредакторів

Wave.video. Найкраще безкоштовне програмне забезпечення для редагування відео, яке базується на браузері. Дозволяє легко створювати професійні відео за лічені хвилини та має безліч функцій, які роблять створення відео швидким та легким.

Animoto. Це браузерне рішення для редагування відео, яке має базовий безкоштовний рівень і кілька платних опцій. Надзвичайно зручний варіант для початківців, як для бізнесу, так і для приватних осіб.

iMovie. Це безкоштовний відеоредактор для користувачів Mac та iOS. Простий інтерфейс робить його популярним інструментом для редагування відео. З ним легко створювати відеоконтент кінематографічної якості прямо з вашого пристрою Apple.

Adobe Premiere. Це справжній лідер у сфері професійного редагування відео з безліччю функцій, орієнтований на професійних редакторів з досвідом роботи в індустрії.

DaVinci Resolve. Найкращий безкоштовний відеоредактор для ПК. Він багатофункціональний і має те, чого немає у багатьох безкоштовних версіях: багатокористувацьку співпрацю.

OpenShot. Безкоштовна витончена і потужна програма сумісна з Linux, Mac і Windows.

Microsoft Video. Просто ідеально підходить для тих, кому потрібен базовий відеоредактор без зайвих "наворотів".

Kinemaster. Доступний на Android та iOS, а його безкоштовні відеоредактори високо оцінені за їхню здатність допомагати створювати приголомшливі відео за лічені хвилини.

Kdenlive. Це програмне рішення, яке потребує завантаження на свій комп’ютер. Є безплатним і має відкритий вихідний код, що робить її хорошим варіантом для тих, хто хоче почати редагування з обмеженим бюджетом.

LumaFusion. Найпросунутіший додаток для монтажу, який є на мобільних пристроях. LumaFusion спеціально розроблений для використання на сенсорних екранах смартфонів та планшетів, а по можливостях не поступається професійним десктопним програмам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як прибрати російські сайти зі свого пошуку в Google. Зробити це можна швидко і простим способом.