Забудьте про "три волосини": що допоможе зробити волосся густим і здоровим

Догляд за волоссям
896
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Способи для здоров'я волосся
Поради для густоти волосся. Фото: Хочу!

Розкішна зачіска - мрія кожної жінки

Мати красиве, густе, здорове та об’ємне волосся мріють всі жінки від підлітків до дам поважного віку. Задля цього використовуються безліч процедур, засобів по догляду та різноманітних народних способів.

На стан волосся мають вплив багато різних факторів: здоров’я, генетика, харчування, стрес. vogue розповідає, якими способами досягти чудового вигляду волосин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як досягти бездоганного вигляду волосся

Фарбування та укладання. Перебір з фарбою може призвести до сухості, ламкості і випадіння. Якщо маєте можливість, зробіть перерву чи намагайтеся збільшити проміжок між фарбуванням. Використовуйте засоби з натуральними інгредієнтами, які будуть живити та зволожувати волосся.

Харчування. Збалансуйте свій раціон і вживайте більше зелені, овочів та фруктів. Дефіцит вітамінів впливає на нашу шкіру голови й стан волосся.

Стрижка. Створити густіший та об’ємніший вигляд волосся можна за допомогою стрижки. Спробуйте каре до плечей. Сушити волосся рекомендується догори дриґом, щоб створити об’єм біля коріння.

Колір. Уникайте занадто однотонного — поєднання кількох світлих відтінків додасть волоссю глибини й допоможе не бути надто тонким на вигляд.

Розчісування. Під час сушіння феном використовуйте щітку з керамічною головкою та вибирайте іонний фен, щоб видувати негативні іони, роблячи волосся гладким і розпушеним.

Укладення. Для об’єму треба використовувати хороший спрей для збільшення об’єму, який розпиляють безпосередньо на корені, щоб надати волоссю висоти й об’єму, а також зробити його пружнішим і густішим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як індійські жінки доглядають за своїм волоссям. Адже воно відрізняється здоровим виглядом і неймовірною густиною.