Залишити тваринку вдома чи придбати аксесуар для подорожі? Не лишайте улюбленця задоволення від поїздки

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як безпечно подорожувати з тваринами в машині
Поїздка з домашнім улюбленцем в авто. Фото: drossel.ua

Подорожувати з домашніми улюбленцями весело і цікаво, проте не зовсім зручно

Подорож з домашнім улюбленцем може стати цінним досвідом поїздки. Більшість людей беруть з собою кота чи собаку, як надійного компаньйона, або просто немає з ким лишити вдома. Іноді собак може захитувати у машині, а у деяких країнах непристебнуті собаки під забороною і можна отримати штраф.

Очищення салону авто після подорожі з пухнастим улюбленцем може бути проблемою. Тому для водіїв є цікавий аксесуар, який може розв’язати одразу кілька проблем: зручність для тварини, усунення шерсті та уникнення штрафу за не пристебнутість, розповідає moneywise.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Раніше власники домашніх тварин стояли перед вибором - подорожувати з домашніми тваринами чи мати чистий автомобіль. Тепер, з новим гамаком для домашніх тварин, ви можете мати і те, і інше. Він легко кріпиться до підголівників передніх і задніх сидінь, створюючи водонепроникний “гамак”, де ваш пухнастий друг може кататися, не руйнуючи автомобіль та з максимальним комфортом.

Очищується такий гамак дуж просто - потрібно зняти його, витрусити і кинути у пральну машинку. Він підходить для собак будь-якого розміру.

Такий аксесуар необхідний для безпечної подорожі з тваринами, адже у багатьох штатах заборонено водіння з непристебнутими собаками, оскільки це підпадає під категорію відволікання від водіння. Зокрема, у трьох штатах - Неваді, Нью-Джерсі та Вашингтоні - діють суворі закони про жорстоке поводження з тваринами, згідно з якими вас можуть визнати відповідальними за водіння з домашнім улюбленцем без обмежень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які нововведення запровадить Укрзалізниця. Скоро подорожувати з домашніми улюбленцями буде значно простіше.