Їжа завжди буде теплою: як зберегти страви гарячими під час подорожі у авто

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото перерва на обід під час руху на авто
Фото: turvopros

Дивовижний автомобільний кулінарний лайфхак

Автомобілісти, які часто подорожують або довго добираються додому на авто, чекають у корках чи довго паркуються , зазвичай привозять їжу вже добряче холодною. Але хочеться привести на вечерю гарячу піцу, гамбургери та інші страви.

Якщо ви досвідчений водій, то, напевно ви добре знаєте різноманітні трюки і використання з допомогою авто. Для усіх зацікавлених rd.com пропонує цікавий спосіб зберігати страви теплими або підігріти їх прямо в автомобілі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Автомобілісти радять використовувати для збереження тепла їжі харчові термоси. Але вони підійдуть лише для напоїв, супів чи чогось на кшталт пасти. Також можна придбати портативний харчовий підігрівач.

Проте існує значно простіший спосіб. Але він підходить лише, якщо ви їдете без пасажирів на усіх сидіннях. Таємниця трюку полягає у тому, щоб використовувати підігрів сидіння автомобіля, як "гарячу тарілку".

Таким чином ви завжди зможете привезти додому чи до наступної зупинки страви у гарячому вигляді. Особливо це актуально у холодну погоду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як підготувати машину до весняного сезону . Які необхідні маніпуляції треба провести, щоб і далі насолоджуватися комфортним водінням.