Благовещение Пречистой Девы Марии 2024: красивые поздравления, открытки и картинки — на украинском

Все праздники
14 201
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Украинка на фоне поля, картинка
Фото создано с помощью ИИ, Хочу

Поздравляем с Благовещением Пресвятой Марии - пусть вас всегда сопровождает Божья благодать!

В 2024 большинство украинцев отпраздновали Благовещение по новоюлианскому календарю - 25 марта. Однако остаются и те, кто продолжает отмечать праздник по старому календарю - 7 апреля. Именно поэтому, по случаю праздника, мы приготовили для вас лучшие поздравления в прозе, картинки и открытки к празднику.

Напомним, что в этот день к Деве Марии сошел Ангел Господень и сообщил, что она родит Сына Божьего. А уже через 9 месяцев Пречистая Дева родила Мессию.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Голубь на фоне неба, картинка
Фото создано с помощью ИИ, Хочу
Поздравления на фоне абстрактных растений, картинка
Фото: rivne.media

Поздравляем с Благовещением — на украинском

Вітаю з Благовіщенням! Бажаю повну чашу добра, радості, щастя, Божого благословення, здоров'я і добробуту. Нехай Богородиця чує молитви й захищає від бід. Нехай в будинок заходять тільки хороші гості та лише благі вісті!

***

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці, зі святом доброї надії і світлої віри. Бажаю, щоб у житті були тільки добрі вісті, тільки щасливі дні, тільки щирі почуття, тільки добрі друзі, тільки вірне кохання.

***

Нехай Божа Матір своєю благодаттю покриє вас і вашу оселю, аби злий недруг чи зрадник ніколи не зміг бути біля вас. Нехай Свята Богоматір подарує дива і врятує душу. Радості вам та миру!

***

Нехай в цей світлий день ваше серце наповниться ще більшою любов'ю, а Свята Діва Марія вкриє від усіх негараздів! Нехай до Вашої оселі приходять тільки з благими звістками, тільки з добром і теплотою. Бажаю, щоб ваша душа завжди була наповнена щирістю, а серце раділо від щастя і любові. З Благовіщенням Пресвятої Богородиці!

***

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю святої віри, миру в домі та Божого благословення! Нехай Діва Марія береже вас під своїм покровом. Нехай кожна година вашого життя буде наповнена добрими новинами!

***

Вітаю тебе з Благовіщенням і хочу побажати ніколи не сумувати, не перейматися через дрібниці, цінувати своїх близьких і частіше тішити їх благими звістками. Нехай настрій буде відмінним, а душа співає від радості й передбачення приємних подій!

***

Вітаю з великим християнським святом — Благовіщенням Пресвятої Богородиці Нехай ваш дім наповниться затишком, гармонією і достатком. Бажаю миру, любові, добра та добрих помислів.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Белый голубь, фото
Фото: ТСН
Памятник Богородице, фото
Фото: ТСН
Белый голубь взлетел в голубое небо, фото
Фото: apostrophe.ua
Улыбающаяся девочка, фото
Фото: tviysvit.com.ua
Белый голубь несет ветку, картинка
Фото: Типичные девушки
Ангел извещает Марию о беременности и рождении Мессии, картинка
Фото: Irina Irina
УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Ранее мы публиковали и другие красивые поздравления с Благовещением 2024 . Подборку теплых картинок и открыток для ваших друзей, близких и родных найдете здесь.