Прем’єра нового “Доктора Хто”: головні актори вийшли на червону доріжку у Лондоні (ФОТО)

Кіно та серіали

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Шуті Гатва зіграв нового “Доктора Хто”. На прем’єрі нового сезону серіалу він з’явився у стильному образі разом зі своєю екранною супутницею Міллі Гібсон. Більше про це читайте у нашому матеріалі на HOCHU.ua.

Вчора, 11 грудня, у Лондоні відбулась прем’єра 14-го сезону серіалу “Доктор Хто”. Головні ролі у ньому зіграли Шуті Гатва та Міллі Гібсоні. Про це пише Daily Mail.

Зірка “Статевого виховання” Шуті Гатва, який відомий своїм відмінним почуттям стилю, з’явився на червоній доріжці у сірому костюмі без сорочки. Піджак актор заправив у штани. Доповнювали образ чорне лаковане взуття на підборах та срібний ланцюжок.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас його екранна супутниця Міллі Гібсон зачарувала публіку своєю появою у яскравому червоному образі. Він складався з короткого топа та спідниці, що мала виріз вище коліна.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Відмітимо, що мати власний унікальний стиль будуть і головні герої “Доктора Хто”. Так, Доктор матиме “галліфрейські татуювання на нігтях” і носитиме безліч срібних каблучок. А ось його супутниця частенько перевдягатиметься в костюми різних епох.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Серіал “Доктор Хто” став найтривалішим науково-фантастичним серіалом усіх часів. У Британії він виходив з 1963 по 1989 рік і був закритий через падіння рейтингів. Відновили шоу у 2005 році, при цьому нумерація сезонів почалася спочатку.

Також раніше ми ділилися добіркою фільмів для казкового настрою! 15 найкращих новорічних фільмів, які варто подивитися перед святами, ви знайдете у цій статті.

Фото: Getty Images