Для казкового настрою! 15 найкращих новорічних фільмів, які варто подивитися перед святами

Кіно та серіали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Грудень — ідеальний час для занурення в атмосферу свят. Допоможе в цьому список 15 найкращих фільмів, які подарують вам новорічний настрій.

В Україні вже вдарили перші морози, а в деяких містах припорошило снігом, тож це значить, що до Різдва і Нового року залишилося зовсім небагато часу. Щоб в цих складних умовах підняти святковий дух, ми підготували для вас добірку найкращих новорічних фільмів. Збережіть собі цей список!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"Сам удома"

Велика сім'я Маккалістерів готується до Різдва у Франції. Через поспіх батьки випадково залишають свого сина Кевіна самого вдома. Спочатку він насолоджується своєю свободою, але згодом відчуває тугу за рідними. А коли їх будинок стає новою ціллю грабіжників, Кевін придумує план захисту та запроторює їх до в'язниці.

"Диво на 34-й вулиці"

Власник збанкрутілого магазину одягу наймає Кріса Крінгла, який видає себе за Санта-Клауса. Завдяки ідеям нового працівника, магазин невдовзі стає популярним. Це викликає неприязнь конкурента, який прагне захопити бізнес. Крісс Крінгл потрапляє до суду, де повинен довести, що він справжній Санта...

"Двадцять дев'ята вулиця"

Напередодні Різдва Френк Пеше виграє в лотерею 6 мільйонів доларів. Проте радість від виграшу зникає, коли він випадково руйнує стайню біля церкви. Попавши до поліції, Френк починає розповідати свою історію життя. Скоро стає ясно, чому виграш не приносить йому щастя.

"Щоденник Бріджит Джонс"

Для святкового настрою! 15 найкращих новорічних фільмів, які варто подивитися - фото №1

Британська екранізація роману Гелен Філдінг. Героїня стрічки, Бріджит Джонс, вирішує розпочати новий етап у своєму житті. Головна героїня веде щоденник, в який записує свої досягнення та перемоги.

"Коли Гаррі зустрів Саллі"

Фільм, відзначений премією Британської академії за найкращий сценарій. Гаррі та Саллі знайомі ще зі студентських років. Їхні стосунки залишаються дружніми, адже вони діляться таємницями та підтримують один одного. Чи переросте це у щось більше? Стане ясно у новорічну ніч.

"Відпочинок за обміном"

Романтична різдвяна комедія про Аманду та Айріс, які обмінюються житлом на канікулах. Кожна з них у чужому місці несподівано знаходить щастя та кохання.

"Листи до М."

Польська романтична комедія, яка розповідає про дива, що трапляються в житті героїв напередодні Різдва. Чудовий фільм, який подарує святковий настрій!

"Поки ти спав"

Для святкового настрою! 15 найкращих новорічних фільмів, які варто подивитися - фото №2

Американська романтична комедія 1995 року з Сандрою Буллок та Біллом Пуллманом в головних ролях. Просто дивіться та насолоджуйтеся новорічною атмосферою і прекрасною історією!

"Щасливого Різдва"

Кейт, яка страждає від безлічі комплексів, працює в костюмі ельфа в одному з магазинів перед Різдвом. Робота не додає дівчині впевненості в собі, а через занижену самооцінку вона часто приймає помилкові рішення. Несподівано в її житті з'являється симпатичний хлопець Том. Під час спілкування стає зрозуміло, що новий знайомий привабливий не тільки зовні. Хто ж він — подарунок напередодні свята або тимчасовий співрозмовник?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"Пара на свята"

Втомившись від тиску та очікувань святкового роману, двоє незнайомців укладають угоду бути партнерами одне для одного на кожне свято впродовж року. Від Дня святого Валентина до Дня подяки вони прокладають собі шлях через низку незручних і кумедних ситуацій, намагаючись стримувати свої почуття і дотримуватися правил своєї домовленості. Але з плином часу їхній зв'язок поглиблюється. Чи ризикнуть вони порушити свою домовленість, щоб дослідити свої справжні почуття одне до одного?

"Чарлі та шоколадна фабрика"

Події розгортаються навколо юного Чарлі Бакета, який живе в бідності з батьками, дідусем і бабусею. Відомий бізнесмен Віллі Вонка оголошує конкурс, в якому п'ятеро щасливчиків отримають екскурсію на його розкішну шоколадну фабрику та довічний запас шоколаду. Чарлі, знаходячи золотий квиток у шоколадці Вонки, разом зі своїм дідусем Джо приєднується до інших переможців у довгоочікуваній екскурсії. Усередині фабрики вони зустрічаються з фантастичними творіннями Вонки.

"Кучерявка Сью"

Білл Денсер, якого дев'ятирічна дівчинка Кучерява Сью вважає своїм татом, відноситься до неї так, як це може робити найкращий батько. Вони, хоч і не заможні, але щасливі, намагаються разом подолати труднощі та створити свою особисту родину.

"Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонений"

Сімейна комедія про заздрість між сусідами, яку варто подивитися перед новорічними святами. Сім'я Стіва переїжджає в тихе містечко на Різдво, сподіваючись знайти спокій, але їхні плани перекриває сусід Бадді Холл. Починається боротьба між сім'ями та багато смішних ситуацій.

"Реальна любов"

Для святкового настрою! 15 найкращих новорічних фільмів, які варто подивитися - фото №3

Фільм складається з дев'яти історій. Кульмінація всіх сюжетів відбувається на Святвечір, коли дії героїв невимушено перетинаються і стає ясно, що насправді любов є всюди.

"Пережити Різдво"

Холостяк Дрю Летам сам залишається на Різдво. Його спроби знайти місце, де йому вдасться насправді почувати себе вдома, призводять до комічних та зворушливих ситуацій. Цей фільм точно варто подивитися перед новорічними святами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про  ТОП серіалів грудня . Встигніть насолодитися пригодами сина Посейдона, війною з монстром та коханням на Різдво.