Тімоті Шаламе показав стильний образ на прем’єрі фільму “Вонка” у Лондоні (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Актор Тімоті Шаламе відвідав прем’єру фільму “Вонка”, в якому він зіграв головну роль. Для своєї появи на публіці актор обрав стильний образ, поглянути на який ми пропонуємо у цій статті на HOCHU.ua.

Актор Тімоті Шаламе з’явився на прем’єрі фільму “Вонка”. На заході, який відбувся 27 листопада у Лондоні, він позував фотографам разом зі своїми зірковими колегами - Г'ю Ґрантом, Роуеном Аткінсоном, Олівією Колман та іншими.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перед публікою актор постав у стильному чорному костюмі у смужку від Alexander McQueen з колекції весна-літо 2024. Він складався з блейзера, що мав драпірування ззаду, а також прямих штанів. Тімоті не одягнув сорочку чи краватку, що зробило його образ менш формальним і більш молодіжним. Актор поєднав елегантне вбрання з грубими чорними шкіряними черевиками Wander від Alexander McQueen, а також підвіскою та каблучками від Cartier.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Нагадаємо, що фільм “Вонка” знято на основі відомої казки Роальда Даля “Чарлі та Шоколадна фабрика” (1964). Він розповідає про молодого Віллі Вонку і його пригоди до відкриття найвідомішої у світі шоколадної фабрики. Стрічка є приквелом “Чарлі та шоколадна фабрика”, у якій дорослого персонажа зіграв незрівнянний Джонні Депп. Фільм, який має стати однією з головних прем’єр року, вийде в український прокат вже 14 грудня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Тімоті Шаламе і його дівчина Кайлі Дженнер відвідали один захід . Що цікаво, фотографуватись разом обраниця актора не захотіла.

Фото: Getty Images