Усміхнені та звабливі: Свіфт та Лайвлі приголомшили образами на прем'єрі стрічки Бейонсе (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Зірка серіалу "Пліткарка", знаменита американська акторка та фотомодель Блейк Лайвлі разом з виконавицею Тейлор Свіфт побували на  прем'єрі концертного фільму поп-діви Бейонсе у Лондоні. Зірки обрали приголомшливі образи на цей захід. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відповідними світлинами селебритіс поділилася на своїй офіційній сторінці в  Instagram . Як бачимо, Блейк Лайвлі та Тейлор Свіфт показалися на прем'єрі стрічки Бейонсе "Ренесанс".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На Блейк був одягнений чорний костюм від Chanel, загальний образ довершила спідниця та жакет. На перший погляд під нею зовсім нічого не було. Блайзер був прикрашений камінням. Окрім того, знаменитість взула туфлі на високих підборах.

Щодо Свіфт, то вона продемонструвала яскравий образ у блискучій сукні з глибоким вирізом. Подруги зробили спільне фото за столиком. Вочевидь, зірки смакували коктейлями.

Блейк Лайвлі не забула привітати і винуватицю урочистості Бейонсе. Акторка опублікувала фото моменту спілкування зі 42-річною американською знаменитістю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс показали зручні та стильні осінні образи на щодень. Вийшло максимально практичне вбрання.