Ірма Вітовська показала свого третього чоловіка, поява якого ознаменувала новий етап у житті артистки

Новини культури
1 502

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Фейсбук Ірми Вітовської

Пара разом вже 8 років

Популярна українська акторка театру та кіно Ірма Вітовська, яка розкрила секрет успіху свого шлюбу, була одружена 3 рази. Зауважимо, що її шлюби тривали недовго, аж поки вона не зустріла свого третього коханого. Отож, у цьому матеріалі розповімо вам чим займається обранець Вітовської, якого звуть Віталієм. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, як і зазначалося вище, Ірма ішла під вінець три рази. Її перший шлюб припав на студентські роки, однак він був недовготривалим та завершився розривом. Як повідомляє видання Один Факт, ім'я першого чоловіка Вітовської поки залишилося невідомим, а стосунки з ним не залишили значного сліду в публічному житті артистки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щодо другого чоловіка вітовської, то це був її колега - актор молодого театру Володимир Кокотунов. Ірма вийшла за його заміж у 25 років. У 2011 вони стали батьками, народивши сина Ореста. Проте, Володимир не був чоловіком, з яким Вітовська прожила би все життя. Отож, коли її стукнуло 44 вона знову вийшла заміж. Тепер же її обранця звуть Віталій Іванца. До речі, він не є актором. Чоловік артистки бізнесмен. Варто зауважити, що цей союз ознаменував у житті Вітовської новий етап. Він додав нові барви.

Скриншот Один Факт

Отож, молоде подружжя вирішило відзначити своє весілля в неформальній атмосфері. Варто зауважити, що для церемонії вони обрали повсякденний одяг та обмежили кількість запрошених гостей лише найближчими людьми. Цікаво, що їхній медовий місяць проходив в Івано-Франківську (рідному місті Ірми Вітовської). Зазначимо, що пара разом вже 8 років.

До речі, Вітовська раніше неодноразово висловлювалася стосовно розуміння важливості збереження шлюбу у досить зрілому віці. Акторка неодноразово наголошувала, що для стабільності у стосунках має бути присутня мудрість та розуміння одне одного.

Скриншот Один Факт
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ірма Вітовська розкрила свою думку стосовно того, чому українці ніяк не відмовляються від російської мови. Акторка зауважила, що останнім часом в Києві все більше чує російську.