"Війна поставила великий знак питання": Ірма Вітовська заговорила про завершення акторської кар'єри

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторка Ірма Вітовська
Фото: instagram.com/vitovskavantsa/

Акторка подякувала колегам за довіру та проведений час

Популярна українська акторка театру та кіно Ірма Вітовська, яка відома за ролями в серіалах "Леся+Рома", "Жіночий лікар-2", несподівано для багатьох заговорила про закінчення професійної кар'єри. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це 49-річна Ірма заявила у своєму пості у Facebook . Жінка поширила публікацію про кращі чотири фільми з нею та порозмірковувала на тему того, чи вийде коли-небудь ще на знімальний майданчик.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ірма Григорівна щиро подякувала своїм колегам, з якими працювала в різні роки. Артистка зазначила, що любить кожну героїню, яку їй довелося грати. Знаменитість відзначила, що наразі замислюється про завершення кар’єри через війну.

Люблю кожну свою героїню, що вийшли вже на екран і ось незабаром вийдуть. Взагалі вдячна всім командам за довіру і проведений час разом, що залишився в серці... Не знаю, чи колись ще вийду на кіномайданчик… Війна поставила великий знак питання. Чи зможу, чи доживу, чи побачу. А оглядаючись назад, можу сказати, що була щаслива і через час, колись гляну на новий світ з цих фільмів. Хай в цьому світі буде Україна. І хай вона буде щаслива та вільна,
- наголосила Ірма Вітовська. 
Пост Ірми Вітовської
Фото: facebook.com/irmcya/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ірма Вітовська розповіла, куди зник її колега по серіалу Леся + Рома Дмитро Лалєнков. Вона назвала чоловіка одним з найреалізованіших акторів того часу.