"Був одним з найреалізованіших": Вітовська розповіла, куди зник її колега по серіалу "Леся+Рома" Дмитро Лалєнков (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська акторка театру та кіно Ірма Вітовська розповіла про те, куди зник з радарів українського кіно та шоу-бізнесу її зірковий колега по ситкому "Леся+Рома" Дмитро Лалєнков. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Ірма повідомила під час бесіди з українською блогеркою та журналісткою Аліною Доротюк для її ютуб-каналу.  Зокрема, 48-річна Вітовська, яка зіграла роль Лесі у знаменитому ситкомі нульових заявила, що Лалєнков - один з тих артистів, якому вдалося реалізувати себе в ті роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ірма пояснила, чому творча зірка Лалєнкова затухла на своєму піку. Вітовська каже:

Він був на той момент одним з найреалізованіших, коли ми зайшли в "Лесю+Рому". Я не знаю біографію Діми після 2008 року… Мені здається, що це, можливо, те, що я сіла в паузу. Це було важко, це так само було важко, коли я відмовилася від російськомовних, і я зрозуміла, що робитиму свої проєкти.

"Був одним з найреалізованіших": Вітовська розповіла, куди зник її колега по серіалу "Леся+Рома" Дмитро Лалєнков (ВІДЕО) - фото №1

Вітовська каже що акторам потрібно йти на ризик краще реалізуватися у професії сама ж Ірма говорить, що готова робити все, щоб знайти себе у цей складний час.

Це ризик, він часом відкриває можливості. Не можна залежати від того, що тобі хтось запропонує. Я можу зрозуміти, що завтра всі анулюються зі мною домовленості по моїй професії. Що я робитиму? Я щось робитиму! Я буду себе находити, а не сидіти чекати, що тобі хтось дасть. Кіно буде, але воно буде ще в менших пропозиціях,

 — резюмувала акторка.

До речі, Лалєнков відносно нещодавно висловився вбік української влади щодо питань існування московського патріархату в державі. Артист написав у своєму Facebook:

Навіть Сталін кривавий на час війни пазурі свої від церкви прибрав і відкрив храми для вірян, духовенства і молитов, для покаяння і причастя, і заборонив режиму своєму лізти у справи церковні! А ВИ ?!? Кожен, хто образить мєчеть, кірху, синагогу чи церкву, відчує гнів Божий, побачить близький свій сумний фінал!

"Був одним з найреалізованіших": Вітовська розповіла, куди зник її колега по серіалу "Леся+Рома" Дмитро Лалєнков (ВІДЕО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тіна Кароль підтвердила свої родинні зв'язки з Ірмою Вітовською. Як виявилось, сестра Ірми стала дружиною  брата Тіни Станіслава.