"Мозок треба мати – і все буде добре": Ірма Вітовська розкрила секрет успіху свого шлюбу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
5 801
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

акторка Ірма Вітовська
Фото: Ірма Вітовська-Ванца / Facebook

Акторка наразі перебуває у третьому шлюбі

Відома українська акторка театру і кіно Ірма Вітовська, яка заговорила про завершення професійної кар'єри, поділилася секретами успіху свого шлюбу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це вона розповіла у своєму коментарі виданню Люкс ФМ. Відповідний ролик було опубліковано 18 березня на YouTube каналі проєкту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, у Ірми запитали, що під час війни досить багато людей змінюють своє особисте життя. Багато хто розлучається, а багато навпаки одружується. Відтак, журналістка поцікавилася, як із цим питанням у Вітовської, на що вона відповіла, що в її житті все стабільно, і у неї вже не той вік, щоб гойдатися (артистці 49 років). Співрозмовниця акторки запитала в неї як зберегти хороші стосунки в такий час. Вітовська, яка наразі заміжжю за третім чоловіком, відповіла доволі символічним образом.

Мозок треба мати – і все буде добре. Якщо людина ваша і це вже зріла історія, і ви до зрілості догребли, то далі тільки мозок. І все,
– резюмувала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали Про те як фірма Вітовська розповіла, куди зник її колега по серіалу Леся + Рома Дмитро лаленков Вона назвала актора одним з найреалізованіших того часу