Будьте найгарнішою! Топові зачіски на Новий рік 2024 (ФОТО)

Догляд за волоссям

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Кожна жінка мріє виглядати на свято неперевершено. Зробіть для себе кращий образ з нагоди святкування Нового 2024 року. Раніше ми писали, як швидко зробити об'ємний хвіст, а тепер розкажемо, з якою зачіскою зустріти рік Дракона.

Стилісти радять зробити акцент не на губах, не на очах і не на гардеробі. Стилізуйте своє волосся. Оберіть трендові відтінки та стильну, не складну зачіску. Сукня при цьому нехай буде однотонна і не яскрава.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У моді — волосся в декількох кольорах. Відтінки можуть бути контрастними, водночас приглушеними. У результаті вони будуть гармонійно поєднуватися між собою. Обирайте кольори згідно зі своїм кольоротипом обличчя. Тепла осінь і весна будуть гарно виглядати у теплих відтінках, холодна зима та літо потребують більш холодних тони.

Обирайте розкішні аксесуари для волосся. Підійдуть прикраси із блискітками, стразами та перлинами. Заплетіть колосок у вигляді ялинки. А ще у моді мальвінка, на яку можна зачепити різдвяну квітку.

Стилісти підкреслюють, що у 2024 році екстравагантні відтінки волосся та незвичні зачіски будуть не просто модними, а й звичними. Такий стиль пасує для жінок будь-якого віку. Головне — це відсутність комплексів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про локони. Стилісти розкрили секрет, як зробити розкішні кучері без плойки та бігудів.

Фото: Pinterest