Геніально просто! Як за лічені секунди зробити хвіст візуально супероб’ємним (ВІДЕО)

Догляд за волоссям
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Якщо ви хочете зав’язати волосся у хвіст, але переживаєте, що він вийде не надто об’ємним - скористайтесь цим лайфхаком з резинкою. Але пам’ятайте: обирайте ту, яка не шкодить вашому волоссю .

На жаль, природа не завжди справедлива щодо жіночого волосся. Тому деяким красуням доводиться йти на різні хитрощі, щоб отримати зачіску мрії. Наприклад, коли потрібно зробити хвіст.

Якщо ви теж хочете, щоб він виглядав супероб’ємно, тоді вам знадобиться лайфхак від б’юті-блогерки Айше Аджун. У своєму TikTok вона нерідко ділиться ідеями зачісок та різними хитрощами. Зокрема, як зробити звичайний хвіст об’ємнішим. Що цікаво, робиться це швидко й без жодних додаткових засобів. Потрібна буде лише… звичайна резинка для волосся!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Покрокова інструкція, як зробити хвіст об’ємним:

  1. Спочатку зав’яжіть хвіст на потилиці, закріпивши його резинкою на два оберти.

  2. Потім розділіть хвіст на дві частини - верхню частину зафіксуйте третім обертом резинки.

  3. Підтягніть хвіст та поправте верхню частину. Готово! Завдяки цій маленькій хитрості ваше волосся у хвості матиме візуально об’ємніший вигляд.

@ayseacun_ Easy Ponytail Hack #ponytailhairstyle #hairhacks #hairideas #hairtrends #volumehair #easyhairstyles #hairtok2023 #tipsandtricks ♬ Say It Right - Sped Up Remix - Nelly Furtado & Speed Radio

Також раніше ми писали, що робити, якщо сильно жирніє волосся. У цьому випадку варто спробувати один старий трюк з феном. Ви будете приємно здивовані!

Фото: freepik.com