Бігуді тепер в минулому! Дізнайтеся, як накрутити розкішні локони на фольгу: дешевий та ефективний лайфхак

Догляд за волоссям
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сучасні дівчата докладають безліч зусиль для того, щоб зберегти своє волосся в хорошому стані, тому часто вдаються до різних хитрощів. Наприклад, щоб накрутити локони без шкоди, вони сплять з носками на голові чи поясом від халату.

Нещодавно в соціальних мережах з'явилася цікава ідея, яка дозволяє створити об'ємні хвилі на волоссі за допомогою звичайної фольги. Цей метод дозволяє отримати такий же ефект, як після класичних бігуді, або навіть плойки. Тільки без шкоди для волосся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зробити локони за допомогою фольги?

  • Розчешіть і розділіть своє волосся на декілька секторів.

  • З фольги створіть 10-20 папільйоток (кількість залежить від густоти волосся).

  • Рекомендується розпочати укладку з нижніх рядів волосся. Відокремте невелике пасмо, накрутіть його на фольгу у напрямку від обличчя, і закріпіть біля коріння, загнувши кінці фольги, щоб створити імпровізовану папільйотку.

  • Головний акцент може бути зроблений на гривці та пасмах навколо обличчя. Їх потрібно накручувати в останню чергу.

  • Після цього залиште волосся висохнути, а потім зніміть фольгу і розгорніть локони руками або гребінцем з великими зубцями. Для прискорення процесу ви можете використовувати фен, але важливо не включати його на найвищу потужність, щоб не пошкодити волосся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про те, чи може псуватися волосся від морозу . Дізнайтесь, навіщо насправді носити шапку взимку.