Наймодніший макіяж на кінець зими 2024: будьте неперевершені (ФОТО)

Макіяж

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кінець лютого відрізняється своєю мінливою погодою. Час робити макіяж, який надихає. Раніше ми писали, що таке праймер для вій, і навіщо він потрібен, а тепер покажемо варіанти макіяжу, які будуть у тренді в кінці лютого 2024 року.

Стилісти назвали нюанси в макіяжі, які будуть модними в кінці цієї зими. Можна робити акцент або на губи, або на очі — в залежності від того, як комфортно модниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Матові, бордові губи

У тренді — матові губи бордового кольору. До них пасує рівний тон шкіри без шимеру, пишні чорні вії. Допускається стрілочка. Якщо це вечір, і ви збираєтеся на побачення, можна додати світлі однотонні тіні.

Pinterest
ÓNDE IRtotalbeauty.com

Смарагдові тіні

Якщо ви любите робити акцент на очі, зверніть увагу на тіні смарагдового кольору. До них будуть пасувати губи відтінків нюд або просто прозорий блиск. І вдень, і ввечері будуть доречними стрілки на повіках.

Pascuala Valdiviesosandsunandmessybuns.com

Рожеві губи

Якщо ви любите гламур, сміливо фарбуйте губи рожевим. І взимку, і весною, цей колір буде в тренді. Із ним доречно відтіняти очі легкими блискітками та додавати стрілки. Але в такому випадку краще обійтися без рум'ян.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Pinterest
liveenhanced.comPinterest

Нагадаємо, раніше ми писали, як намалювати штучні веснянки. Для вас — легкий спосіб, як додати шарму на свої щічки та ніс.

Головне фото: @yag71