Праймер для вій: навіщо він, і як ним користуватися

Макіяж
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Сучасна косметика має стільки різновидів, що жінки часто не знають, для чого та чи інша одиниця догляду за обличчям чи декоративної косметики. Раніше ми писали про наймодніші помади для нареченої, а тепер розкажемо, що таке праймер для вій, і як ним користуватися.

Праймер для вій — новинка, яка відноситься до доглядової косметики, пише wonderzine.me . Він розгладжує вії та розділяє, готуючи до фарбування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Праймер допомагає туші лягати рівномірно та без грудочок. Деякі одиниці цієї косметики додають об'єму та пишності. Більшість праймерів зміцнюють вії та захищають від ламкості.

Праймер для вій: навіщо він, і як ним користуватися - фото №1
salonprivee.ro

А ще вони можуть бути кольоровими, і навіть з блискітками. Такі праймери можна використовувати без туші. Наразі чимало сучасних виробників виготовляють туш, яка має праймер з іншого кінця.

На чисті вії нанесіть праймер так само, як ви наносите туш. Зачекайте, щоб він висох. Після цього можна фарбувати вії декоративною тушшю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про новий супертренд у макіяжі. Це — перевернуті стрілки. Експерт розповів, як їх намалювати, і показав, як це буде виглядати.