Поціловані сонечком: як намалювати штучні веснянки

Макіяж
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Веснянки починають з'являтися з першими теплими промінчиками сонця. Вони навіюють спогади про дитинство і безтурботність. Багатьом володарям вони не подобаються, а хто не має - всіма способами мріє побачити розсип на своєму обличчі. Раніше ми писали, як зробити макіяж водостійк ім, а зараз поговоримо про фейкові веснянки.

Створити несправжні веснянки можна дуже просто. Найвдаліші способи найзворушливішого макіяжу, пропонує wobs.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Поціловані сонечком: як намалювати штучні веснянки - фото №1

Як намалювати веснянки правильно:

Варіант 1

Тонким пензлем з синтетичного ворсу малюємо тоненькі веснянки на спинці носа, а також зовсім небагато - на щоках за допомогою коричневої підводки. Так веснянки будуть досить чіткими і матимуть натуральний вигляд.

Поціловані сонечком: як намалювати штучні веснянки - фото №2

Варіант 2

Якщо ви любите експериментувати, додайте кілька крапель рідкої підводки коричневого кольору до води і вмочіть у суміш жорсткий пензлик. Далі струсіть пензлем на ніс та щоки. Крапельки розміщуватимуться хаотично. Зверху затонуйте фінішною пудрою, це додасть натуральності і погасить яскравість.

Поціловані сонечком: як намалювати штучні веснянки - фото №3

Варіант 3

Візьміть тіні максимально подібні до тону шкіри: коричневі чи світло-руді.  Поставте невеликі точки в потрібних місцях тонким пензлем, а після того, як ви намалюєте всі потрібні веснянки, знову ж таки, покрийте їх напівпрозорою пудрою для кращого злиття з основним тоном.

Поціловані сонечком: як намалювати штучні веснянки - фото №4

Важливо пам'ятати:

Якщо ви робите макіяж з веснянками, то підбирайте відтінки в макіяжі теплих тонів - для більшої гармонії;

В основному веснянки концентруються на спинці носа і бічних поверхнях носа, на щоках, а також злегка на лобі - малюйте їх саме в цих "зонах".

Будь-які засоби хороші: для отримання матеріалу для малювання веснянок, ви можете використовувати навіть розведену з тональним кремом кремову коричневу підводку для очей.

Не забувайте додатково злегка розтушовувати ваші веснянки пальцями і покривати їх пудрою для більш натурального вигляду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про переваги натурального макіяжу. Щоб його зробити, вам знадобиться лише помада.