Парфуми для зими: ТОП-4 варіанти аромату для холодної пори

Парфумерія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Кожен сезон потребує окремий аромат. Наприклад, влітку доречними будуть освіжаючі парфуми. А ось взимку варто звернути увагу на затишні ноти сходу, спецій та бурштину. Раніше ми писали, які парфуми подарувати гламурним модницям, а тепер розкажемо про 4 незабутні аромати, які підходять для зими.

З настанням зими потрібно змінювати не лише одяг, а і свій аромат. Холодні ноти парфуму будуть недоречними та некомфортними у холодну пору року. Для вас — 4 смачних варіанти жіночих парфумів, які можна сміливо купувати на зиму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Paco Rabanne “Lady Million”

Цей аромат бездоганно підкреслить запальний характер жінки. Перша нота — малина, неролі, друга нота — гарденія, жасмин, квіти апельсинового дерева. Третя нота — пачулі, білий мед, бурштин.

Cacharel “Lou Lou”

Цей парфум — найкращий вибір для холодних осінніх та зимових днів, коли хочеться сховатися під ковдрою із чашкою гарячого шоколаду. Перша нота — аніс, ірис, лілія, кориця, мімоза, жасмин, листочки чорної смородини, фіалка, слива. Друга нота — іланг-іланг, цвіт помаранчу, тубероза, геліотроп. Третя нота — мускус, сандалове дерево, ваніль, Ладан, бензоїн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

KENZO “Amour”

Це — чуттєвий квітково-деревний аромат для романтичних жінок. Парфуми доречні для холодної пори року, особливо, коли за вікном немає сонця, і все похмуре. Перша нота — білий чай, рис, друга нота — геліотроп, червоний жасмин, черешневий цвіт. Третя нота — ладан, ваніль, білий мускус, дерево Танака.

Mugler “Alien”

Аромат має солодко-пряну деревну композицію, яка підходить для жінок, котрі знають собі ціну. Парфуми підкреслять волелюбність і харизму леді. Перша нота — абсолют ванілі. У своєму складі парфуми містять аромати жасмину, кашемірового дерева та амбри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які парфуми подарувати для впевненої та незалежної бізнес-леді. До вашої уваги — аромати у строгому, чорному флаконі, який приємно брати в руки.

Фото: notino.ua