Олена Зеленська прикрасила образ унікальною брошкою у символічних кольорах (ФОТО)

Новини моди
2 376

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Фото: Getty Images

Перша леді України одягла рідкісну брошку на зустріч з Бо Тенгбергом

Олена Зеленська, яка раніше несподівано змінила імідж, зустрілась з першим джентльменом Данії. Про образ першої леді, а також особливу прикрасу, яка його доповнила - розповідаємо у цій статті.

До Києва прибув перший джентльмен Данії та чоловік діючої президентки Метте Фредеріксен Бо Тенгберг. Для зустрічі з ним перша леді України обрала стриманий образ з символічною прикрасою у кольорах українського прапора.

Скріншот: instagram.com/olenazelenska_official

Як зазначається на сторінці Nº1 VINTAGE в Instagram, ця вінтажна брошка у вигляді бутона квітки від Lanvin Paris була виготовлена майстрами Henkel & Groosse у німецькому місті ювелірів Пфорцхаймі ще у 70-х роках минулого століття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначається, що прикрашена брошка намистою зі скляної пасти в улюбленому відтінку Жанни Ланвен - “bleu nuit”.

Бутон квітки - провісник народження нової краси. У ньому прихована філософія безперервного поновлення життя. Рідкісна брошка, у формі бутона квітки, одного із найстаріших нині існуючих французьких Будинків Високої моди Lanvin Paris - була знайдена, щоб доповнити образи нашої першої леді Олени Зеленської,
- йдеться у пості Nº1 VINTAGE.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Олена Зеленська отримала престижну нагороду від МЗС України. В якому образі на церемонії з’явилась перша леді - показуємо у цій статті.