Олена Зеленська отримала престижну нагороду від МЗС України: в якому образі на церемонії з'явилася Перша леді (ФОТО,ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Перша леді України Олена Зеленська стала однією з гостей  заходу "Почесний амбасадор України – 2023. Справа заради перемоги". Дійство відбулося за сприяння МЗС України.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба потішив громадськість та нагородив  Олену Володимирівну званням Почесний амбасадор.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідне відею із заходу уже розповсюджено на ютуб-каналі Офісу Президента. Сама ж Зеленська прокоментувала нагородження наступним чином:

Бути амбасадором України сьогодні означає бути амбасадором демократії та правди. Амбасадором небаченої стійкості та сміливості. Це велика відповідальність. Роль дипломатії в нинішній війні, зокрема дипломатії культурної, наукової, цифрової, як ми бачимо із сьогоднішніх номінацій, величезна. Так важливо, що ми послідовно повертаємо собі українських митців, яких присвоїла імперія. Щоб і вони були нарешті українськими амбасадорами у провідних музеях і культурних спільнотах.

Зауважимо, що на церемонію Олена Володимирівна прийшла у напрочуд красивому костюмі.На ній була розкішна біла сорочка із чорною квітковою вишивкою і пишними рукавами. Щодо верху, то тут Зеленська вдало поєднала шкіряні штани з ременем.

Олена Зеленська отримала престижну нагороду від МЗС України: в якому образі на церемонії з'явилася Перша леді (ФОТО,ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Зеленська уже 3 місяці поспіль ходить із пластиром на пальці. Відомо, що сталося з дружиною Президента.