Кума Зеленського Олена Кравець відверто зізналася, що стало на заваді їх спілкуванню

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Телеведуча та комікеса Олена Кравець є давньою подругою Володимира та Олени Зеленських, тому знає, як перша леді змінилася за останні декілька років . Проте повномасштабна війна серйозно вплинула на їх стосунки. Чи спілкуються нині знаменитості, які колись стали кумами – дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

В інтервʼю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" Олена Кравець відверто заговорила про давніх друзів. Зірка телебачення зізналася, що зараз вони не бачаться та навіть не спілкуються. Адже на заваді їх комунікації стала широкомасштабна війна і те, що президент України просто не має часу на те, аби спілкуватися зі знайомими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж Кравець підкреслила, що неабияк сумує за минулим, коли вони могли зустрітися сімʼями та разом провести час. Телеведуча повністю розуміє, чому вони не можуть далі продовжувати спілкування та чекає, коли вона нарешті зустрінеться з Володимиром та Оленою Зеленськими.

Я бачу втомлені очі, нескорену душу і дух. Я думаю про них з Оленою щодня. Я не розумію і не можу собі усвідомити, бо це нелюдське навантаження, яке доводиться витримувати йому та його родині. Я не спілкувалася з ними вже дуже давно. Я не знаю, який зараз вигляд мають діти, яких я бачила, які виростали на моїх очах. Я не знаю, як вони, і я не можу цього дізнатися, бо в мене немає доступу. Я сподіваюся, що він хоча б іноді може усміхнутися через дітей, бо це людина, яка весь час це робила,

– розповіла Олена Кравець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олена Кравець зі сльозами на очах розповіла про проблеми виховання 7-річних двійнят . Артистка зізналася, що не мала такого досвіду зі старшою донькою.