Запроданка Таїсія Повалій переплутала агресію рф з "порятунком", за який вона нібито отримує таємні "листи вдячності"

Новини шоубізнесу
4 473

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Таїсія Повалій. Фото: скриншот

Путіністка видала чергову порцію маячні, аби тільки догодити кремлівській пропаганді

Схоже, маразматичні прагнення Таїсії Повалій віддячити за паспорт рф, досягли апогею. Адже цього разу запроданка відкрито заявила про підтримку так званої сво, а разом із тим — геноциду українського народу. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Співачка-зрадниця активно відпрацьовує свої криваві рублі, які отримує від кремля за поширення пропагандистських наративів. Тому нещодавно вона дала інтервʼю білоруським пропагандистам, в якому назвала цинічне російське вторгнення в Україну та вбивства мирного населення — “порятунком”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того путіністка заявила, що отримує слова вдячності від людей, які радіють вторгненню рф. Проте чисельність жертв цієї війни вони враховувати не стали, а лише вигваляли дії російського загарбника путіна.

Я, можливо, не говорила голосно і не могла дозволити собі говорити про це, але я своїми кроками та діями показувала, що я з росією, що я підтримую “сво”, тому що “сво” — це порятунок для мене та для таких людей, як я.
Ті, хто чекав, коли прийде звільнення, зараз, я бачу, що дуже радіють і нишком пишуть навіть нам якісь листи. Вони пишуть нам слова вдячності та радості, що вони зараз можуть бути вільними та бути разом з нами,
— вдала путіністка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно СБУ оголосила підозру Таїсії Повалій відразу за трьома статтями. Тепер зрадниці загрожує до 15 років ув'язнення з конфіскацією майна.