Насипте сіль в раковину та забудьте про одну дуже надокучливу проблему: лайфхак від досвідчених господинь

Лайфхаки

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

А ви знаєте навіщо досвідчені господині засипають в раковину звичайну кухонну сіль? Про цікавий та дуже ефективний лайфхак читайте в нашому матеріалі!

Усі ми стикаємося з проблемами засмічення в кухонній раковині, однак існує ефективний і економічний спосіб, який допоможе впоратися з цією неприємністю швидко та легко. Йдеться про звичайну сіль, яка завжди є в наших кухнях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Будь-яка досвідчена господиня знає, що цей продукт легко може замінити дорогі засоби з побутовою хімією. Сіль допомагає розщепити жирові відкладення, які часто є причиною засмічення.

Лайфхаком поділилися на порталі pixelinform.com. Він надзвичайно простий. Спочатку просто всипте 1-2 склянки сипучої солі в злив. Потім додайте половину літра окропу. Через годину-півтори промийте злив гарячою водою.

Цей метод не лише допомагає уникнути дрібного засмічення, але й позбавляє від неприємного запаху, який може виникнути від раковини на кухні. Сіль також можна використовувати для профілактики. Достатньо всипати в злив одну столову ложку солі раз на місяць і добре промити водою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, що робити, якщо перестала гріти батарея. Дізнайтеся, як виправити це всього за 10 хвилин!