Зберегти тепло простим практичним способом: як не випустити тепло з кімнати

Лайфхаки

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зберегти тепло у приміщенні і зменшити вартість комунальних послуг це найбільше завдання у зимову пору. З похолоданням шукаються варіанти найкраще утеплити будинок і почуватися комфортно.

Досягти ефекту і не випустити тепло з будинку можна багатьма способами. Надзвичайно економічним варіантом уникнути 10% тепловтрат, поділиться express.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Існує думка, що холод збільшує тривалість життя і загартовує організм, проте життя у холодних умовах може спричинити різні проблеми, такі як вогкість, цвіль, а також проблеми з диханням. Проста і практична дія допоможе зберегти тепло і не випустити його з будинку.

Через холодну підлогу з будинку може "втікати" до 10% всього тепла. Тому варто утеплити паркет чи ламінат теплим килимом, просто постеливши його на підлогу.

Килим може стати чудовою окрасою інтер'єру, адже існує величезний вибір різних текстур, фасонів, розмірів та кольорів.

Причини постелити килим

  1. Збереже тепло та ізолює холодну підлогу.

  2. Знижує рівень шуму: поглинає звук і зменшує відлуння.

  3. Природний утеплювач.

  4. Захищає підлогу від подряпин і пошкоджень.

  5. Додає комфорту під ногами.

  6. Може перетворити кімнату і освіжити інтер'єр.

  7. Підвищує безпеку.

Продажі килимів зростають на 45% саме у холодну пору. Тому варто потурбуватися заздалегідь і придбати чудовий елемент для вашого будинку влітку. Так ви суттєво заощадите у ціні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Використання килима на підлогу також є енергоефективним і екологічно чистим вибором для вашого будинку. Прибирати килим надзвичайно просто, достатньо просто пропилотяжити його. Існує багато способів відновити колір, почистити від плям, прибрати неприємний запах   і підняти ворс.