Чудово видалить стійкі плями з килима звичайне пиво! Лайфхак за копійки

Лайфхаки

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Позбутися свіжих плям на килимі можна за допомогою пива

Господині знають, як важко позбутися плям на килимі , особливо застарілих і підсохлих. Тоді доводиться довго терти, але іноді і спеціальні засоби не допомагають.

Найкраще виводити свіжі плями, так існує ймовірність, що від них не залишиться і сліду. Найкраще позбутися свіжих забруднень від рідин чи пролитої кави можна за допомогою пива, розповідає mirror.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Улюблений для багатьох людей напій чудово впорається з свіжими плямами, особливо ефективно пиво прибере бруд на білих килимах. Якщо ви нещодавно пролили на покриття рідину, потрібно капнути на неї кілька крапель пива і втерти м'якою ганчіркою в килим. Ви зможете споглядати результат просто миттєво, розповідають експерти з прибирання The Rugs. Якщо пляма складна і давня, зусиль знадобиться значно більше.

Дочекайтеся моменту зникнення плями і промийте килим чистою водою, але не варто зволожувати надто сильно. Далі залиште висихати його, а потім можна пропилотяжити килим.

Коли справа доходить до усунення розлитого і плям, діяти якомога швидше є життєво важливим, щоб допомогти вам видалити пляму з мінімальними турботами, 
— сказав Емре Есер, директор The Rugs.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як можна позбутися різних плям за допомогою кави. Достатньо просто розсипати її по покриттю.