Легко складете свій лук: як правильно розбирати гардероб

Лайфхаки
541

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: колаж Хочу!

З такими правилами ви легко відшукаєте у шафі будь-яку річ

Більшість шаф у будинках людей невпорядковані. Різні речі переплутані між собою, рушники складені на одній полиці зі штанами і знайти потрібну річ буває надто складно. Доводиться викидати весь одяг на підлогу і давати собі обіцянки обов’язково навести лад на полицях. Колись, з часом, у майбутньому…

З нашими простими правилами ви зможете швидко оптимізувати простір у шафах і з легкістю дотримуватися порядку. З чого починати роботу, правильно розібрати гардероб, та зробити з шафи “лялечку” розбираємося з ХОЧУ!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Все - на підлогу. Викинути весь одяг на підлогу і розкласти на купки. Щось подарувати, дещо викинути, а певні речі можна перешити, якщо не збігається розмір. Це дозволить відшукати одяг, про який ви напевно давно забули.

Порядок. Для кожної полиці відведіть свій одяг. На одній розмістіть лише штани, на іншій - спідниці та кофтинки, а постільну білизну і рушники тримайте окремо.

Органайзери. Придбайте спеціальні вішаки для ременів, краваток і шарфів. Гарно економити місце дозволяють кошики та контейнери для білизни, шкарпеток та навіть джинсів.

Верхній одяг. Багато роликів в інтернеті показують, як скласти пуховики та куртки, щоб вони займали мінімум місця. Це актуально, якщо у вас лише одна шафа для речей.

Худі, светри та кофтинки. Всі ці речі можна розмістити лише на одній полиці. Головне - дуже акуратно їх скласти та посортувати.

Пам’ятаємо про сезонність. Речі не по сезону не повинні бути розміщенні разом тими, що використовуються зараз. Можна спакувати їх у вакуумні пакети і заховати якомога далі.

Сумки. Пам’ятайте, щоб не деформувалися такі вироби, милі серцю кожної жінки, краще зберігати їх у полотняних мішечках та напхати всередину папір.

Ароматизатори. Зробіть самостійно чи придбайте готові ароматизатори та розвішайте у шафі. При відкритті дверцят вас завжди огортатиме чудовий приємний аромат.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували чудовий варіант, який допоможе розмістити речі у квартирі, якщо у вас немає шафи. Адже тримати одяг у валізі чи коробках досить незручно.