Ідеальний спосіб зберігання пуховика: не втратить форму та займе мало місця

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото пуховики на вішаку
Фото: secondpro

Пуховики займають багато місця у гардеробі, тому важливо упакувати їх компактно

Весняне сонце дає можливість одягнути легкі невагомі плащі та куртки, а набридлі пуховики повісити якомога далі у шафу. Дуже добре, якщо у вас великий гардероб та вони не заважатимуть. Але, що робити, якщо всього одна невелика шафа змушена розміщувати весь ваш одяг?

Щоб речі не займали багато простору, можна спакувати їх за допомогою простого трюку і харчової плівки. Досить цікавий та компактний спосіб, який оптимізує простір і дозволить економно розмістити великогабаритні куртки та пуховики, пропонує канал Лайфхакер.UA.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для початку передивіться куртки на відсутність плям та пошкоджень. Перевірте та звільніть кишені, застебніть всі ґудзики і блискавки. Тоді покладіть пуховик передом до себе, складіть всередину рукави та акуратно скрутіть у рулон.

На фото пакування пуховика
Фото: скриншот Лайфхакер.юа

Далі потрібно взути харчову плівку та добре обмотати нею пуховик, при цьому максимально стискаючи його руками. В результаті ви отримаєте тугий рулон маленького розміру. Зробіть так з усіма зимовими куртками та пуховиками.

На фото пакування пуховика
Фото: скриншот Лайфхакер.юа

Далі розмістіть рулони з курками у тканинному ящику для зберігання. Закрийте його на блискавку. та покладіть на шафу чи інше місце, де він не заважатиме.

На фото пакування пуховика
Фото: скриншот Лайфхакер.юа

Покладіть на шафу чи інше місце, де він вам не заважатиме.

На фото пакування пуховика
Фото: скриншот Лайфхакер.юа

У такий спосіб ви забудете про великогабаритний одяг до наступного сезону, а у гардеробі буде багато вільного місця для весняних речей та нового одягу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як підготувати шубу до зберігання. Це потрібно зробити так, щоб наступного року вона приносила радість своїм зовнішнім виглядом.