Економимо місце у гардеробі: як скласти кофтинку, щоб не займала місця та не пом'ялася (ВІДЕО)

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка складає одяг у шафу
Фото: https://ulet.com.ua/

Швидко скласти кофтинку, щоб заощадити місце

Досить часто гардероб людей, особливо жінок, часто переповнений різноманітними речами та одягом. Але, якщо скласти все акуратно, то можна звільнити багато місця для нових покупок. Раніше ми розповідали, як зберігати зимові пуховики, а зараз поговоримо про те, як скласти кофтинки зручно і економно.

Розумні рішення для зберігання речей дозволяють перетворити свій простір та оптимізувати його. Гарним та зручним способом скласти светри, щоб вони мали гарний вигляд і займали зовсім мало місця поділилас я в instagram користувач з нікнеймом thefoldinghacks.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спосіб настільки зручний та простий, що ви пошкодуєте, що не знали про нього раніше. Адже він заощаджує багато місця і всі речі одразу видно, що дозволяє не витрачати час на пошуки. Відео вподобали понад 500 тис. читачів, які поділилися враженнями від такого чудового способу.

Для початку потрібно покласти светр перед собою та ретельно його розгладити, щоб не допустити складок. Далі складаєте його вдвоє до себе горловиною. Тоді загортаєте низ, щоб утворилася рівна смуга, без заломів.

Тоді підгортаєте смугу рукав на рукав та обережно складаєте рукави вдвічі. Останній кінець рукавів загортаєте в отвір свекра. У результаті ви отримаєте акуратний квадрат, який можна розмістити разом з іншими у місці для зберігання. Можна використати спеціальні кошики для речей і поставити речі вертикально, щоб полегшити виймання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про цікаві способи зберігання речей. Для таких варіантів навіть не знадобиться шафа.