Миші вважатимуть вас поганими сусідами: один інгредієнт, який вони ненавидять, врятує оселю

Лайфхаки

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: https://dezsnab.ua

Гризуни більше не потурбують ваш дім, якщо застосуєте цей засіб

Коли миші та щури поселяються у будинку, їх надзвичайно важко позбутися. Адже тут сухо, тепло і багато смачних запасів. Але є один відомий спосіб “попрощатися” з гризунами раз, і назавжди.

Різноманітні пастки не врятують ситуацію, адже гризуни розумні створіння і гарно навчилися оминати небезпечні місця. Експерт з будівництва поділився ефективними порадами, як позбутися мишей та щурів у будинку надійно та безпечно, розповідає mirror.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гризуни у домі можуть заподіяти багато шкоди. “Прикрасити” інтер’єр філігранними дірками, поласувати проводкою та знищити речі. Але вони надзвичайно бояться деяких запахів, які діють на них, як ладан на нечисту силу.

Як прогнати гризунів з дому?

Потрібно скрутити з вати кілька десятків кульок і накапати на них 8-10 крапель ефірної олії перцевої м’яти. У гризунів добре розвинений нюх, тому відчують цей неприємний, для мишей аромат з будь-якого куточка будинку. Розкладіть кульки по кутках кімнат та періодично оновлюйте.

Олія м’яти перцевої продається у мережах магазинів та аптек і коштує зовсім мало. Тому цей спосіб не лише безпечний для людей, а ще й добре дозволить заощадити на спеціалізованих засобах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про ефективні методи, щоб прогнати гризунів з ділянки. Неймовірно, але у списку присутнє навіть пір’я сови!