Як провести час з улюбленцем: 5 корисних ідей для пет-батьків

Домашні тварини

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

fakty.com.ua

Тварини обожнюють проводити час зі своїми людьми

Раніше ми писали, якими мають бути прогулянки з вашим песиком. Та якщо вам хочеться провести вихідні разом зі своїм улюбленцем не за звичним сценарієм - маємо для вас кілька цікавих та корисних ідей.

Дуже важливо проводити час разом зі своїм пухнастиком. Це не лише обмін енергією та любов’ю - для тварин це також можливість відчути себе в безпеці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тож як урізноманітнити дозвілля разом зі своїм улюбленцем - розповіли фахівці “Першого ветеринарного хабу”. Читаємо та беремо собі на замітку!

5 ідей для спільних вихідних з улюбленцем

  1. Влаштуйте мініподорож. Поведіть улюбленця в парк, до озера чи у будь-яке інше місце, де достатньо простору для ігор.

  2. Послухайте разом музику. Ваш улюбленець відчуває звуки тонше, ніж ви гадаєте. Почніть з класики і зверніть увагу на реакцію тварини - можливо, вона навіть почне підтанцьовувати чи підспівувати.

  3. Подбайте про здоров’я. Візьміть за правило проводити чекап здоров’я тварини. Якщо не знаєте з чого почати - порадьтесь з ветеринарним лікарем.

  4. Подивіться з улюбленцем фільм. І це не жарт - їм теж таке цікаво! Щоправда, недовго. Тому обирайте яскраві короткометражки, звісно, за участю тварин.

  5. Пограйтеся з пухнастиком. Кожному своє: комусь - м’ячик, комусь - китиця на мотузці, комусь - пір’їнка. Головне - щоб вам обом було весело.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після активних ігор на вулиці може знадобитися незаплановане купання тварини. Чому для цього не можна використовувати власний шампунь - пояснюємо у цій статті.