Вітання на Великдень: збірка найкрасивіших побажань своїми словами та картинки до свята

Великдень

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: freepik.com

Зберігайте собі ці красиві привітання та листівки на Великдень 2024, якими можна потішити близьких

До світлого свята Великодня залишилось зовсім мало часу. Сподіваємось, ви вже знаєте, що можна класти в великодній кошик. Тепер пропонуємо вам зберегти кілька привітань з Пасхою, якими можна буде поздоровити рідних та друзів 5 травня.

Великдень — одне з найважливіших християнських свят, яке святкують на всій території України та в багатьох інших країнах світу. Це свято відзначається як день воскресіння Ісуса Христа з мертвих.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Українці люблять Великдень за його духовний зміст, теплу атмосферу родинних святкувань та багату культурну спадщину, яка супроводжує це свято. Тож, не привітати рідних чи близьких людей з Великоднем — це майже гріх!

Нижче ми зібрали найкрасивіші привітання з Великоднем 2024 у картинках та прозі. Збережіть собі ці листівки та побажання своїми словами, щоб швиденько надіслати їх близьким 5 травня!

Найкращі привітання на Великдень 2024: картинки та побажання в прозі з Пасхою

Фото: ХОЧУ
Фото: ХОЧУ

***

Зі святом Великодня! Нехай радість Воскресіння Христового наповнить ваші серця миром, любов'ю та благословенням! Бажаю, щоб цей світлий день приніс вам безмежну радість, нові початки та велику благодать.

***

Світлий Великдень прийшов! Нехай віра у воскресіння Христа принесе вам силу подолати будь-які випробування, а любов Божа наповнить ваші серця щастям і добром. Бажаю, щоб цей день буде сповнений щастям, злагодою і благодаттю для вас та вашої родини.

Фото: ХОЧУ
Фото: ХОЧУ
Фото: ХОЧУ

***

Христос Воскрес! Вітаю з Великоднем! Нехай ця світла подія принесе вам велику надію, мир у душі та безмежну любов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Великодній дзвіночок звучить, щоб здійснилися ваші мрії! Нехай світле Воскресіння принесе вам море радості, піднесення і віри у чудеса! Веселих свят!

Фото: ХОЧУ
Фото: ХОЧУ

***

Зичу вам світлого Великодня, щоб кожна мить цього свята була сповнена неповторної краси та неймовірної радості. Зі святом!

***

Вітаю тебе зі святом Великдень! Це чудовий та світлий день, який варто провести з найближчими, тож бажаю, щоб він минув в казковій та щасливій атмосфері. Нехай ваші мрії збуваються, а в серці не згасає любов та віра в дива. Зі святом!

Фото: ХОЧУ
Фото: ХОЧУ
Фото: ХОЧУ
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, скільки днів можна зберігати яйця, зварені на Великдень. Мало хто знає відповідь на це питання.