І відпочити, і заробити: де можна отримати тимчасову роботу на літо і скільки готові за це платити

Бізнес та гроші

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Літній заробіток. Фото: freshcup.com

Літній сезон підробітків вже стартував, тому обирайте, які вакансії вам до вподоби

У літній час існує досить велика можливість підробити грошей. Особливо це заманливо для студентів, які мають кілька вільних місяців і зовсім не проти трохи попрацювати.

Які вакансії актуальні для літа та де можна заробити непогані гроші, поділився work.ua. Це чудова можливість поповнити свій гаманець, весело провести час і отримати цікавий досвід.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кого шукають на літній сезон

Вожаті та аніматори. Для цієї роботи готові взяти студентів і обіцяють зарплату понад 18 тис. Такі вакансії пропонують освітні простори, навчальні центри з літніми таборами, табори, котеджні містечка, студії розвитку.

Медичні працівники, вихователі та вчителі. Можуть взяти студента з профільною освітою. Зарплата у межах 16 - 25 тис. У пошуку знаходяться приватні садочки, пансіонати, санаторії, мовні школи з літніми таборами, дитячі центри розвитку.

Бариста, бармен. Таких працівників потребують літні кафе, кав’ярні,  заміські парково-готельні комплекси, санаторії, бази відпочинку.

Також на літо можна влаштуватися тимчасово нянею, покоївкою, садівником, адміністратором, продавцем, рятувальником, водієм, мерчендайзером.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для людей, які прагнуть знайти роботу і хочуть працювати, робота завжди знайдеться не лише у сезон відпусток, а й на постійній основі. До речі, заробити у сезон можуть навіть пенсіонери.